Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ramazan-ı Şerife hazırlığa devammı pekiO ayrı canım:)
Biz yeni kategoriye devam ederiz:)
Kolay gelsin canımKukrimin işi bitmiyordu tavukları pişirdim şimdi çıkardım da sogusun didikliycem sonra iki tepsi şekerpare yapcam
Yok ya yapmaz herhalde, yapar mıÖldürsün daha iyi
Maşaallah bayağı kalabalık olacak:)Her şey rast gider inşaalalh40 olacak sürprizler olmazsa :))
Hayır 61.olarak kendinden soraki 5 kisiye vermesi lazim ben oyle düsünyorum bana katilan arkadaslarda var
İste bakalım verecek mi1.olarak kendinden soraki 5 kisiye vermesi lazim ben oyle düsünyorum bana katilan arkadaslarda var
Sağol canım ben böreklerin çoğunu buzluğa koydum okula götürüyorlar iyi oluyor:)Size kısmetmiş:) Afiyet olsun minnoşum
Ben de, baklavalar kapışır dşyordum:)
Sağol canım İnşallah düşündükçe mideme kramplar giriyor hayırlısı ile atlatsam bir hafta yaticamMaşaallah bayağı kalabalık olacak:)Her şey rast gider inşaalalh
200 bin olamasakta konuşma bilmem kaç k olmuş abla bunu da değerlendirmeliİste bakalım verecek mi
200 bin yapsaydık isterdik:)
Yani devam etsek iyi olur elimde şahane tarifler olurduRamazan-ı Şerife hazırlığa devammı peki
İnşaallah canımYardım edecek kimse var mı?Sağol canım İnşallah düşündükçe mideme kramplar giriyor hayırlısı ile atlatsam bir hafta yaticam
Aynen bu kadar çok muhabbet olmamıştı:)200 bin olamasakta konuşma bilmem kaç k olmuş abla bunu da değerlendirmeli
Emin misinBi sonraki kategoride buyuk ihtimal yokum bu yenilgiyi sindirmem uzun surecek
Ne var yarınNe yapıyorsun şekerim:)
Yeter onaYine iyi oy almış
Kalabalık olunca ziyan olmaz zaten:) Çocukların kısmetiymişSağol canım ben böreklerin çoğunu buzluğa koydum okula götürüyorlar iyi oluyor:)
Yarın için var KV sağolsun ,arkadaşlar yardım eder.Hazirliklari tek başıma yaptımİnşaallah canımYardım edecek kimse var mı?
Aynen daha ne istiyorYeter ona