- 25 Ağustos 2018
- 7.727
- 27.992
- 468
Oy bile vermedin ya ben sana daha ne deyimİki trip yaparım sonra barışırız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oy bile vermedin ya ben sana daha ne deyimİki trip yaparım sonra barışırız
Peki oy vermeyenlere bir şey olacak mıAbi hiç kendini de övmedin ha
Soyleyelim lize bari soyle guzel en pahalisindan bi hedaye secsin e hakettin ama Kazenhediyeye hatun karar veriyor ya o seçip bana alacak : )
ama işin kötü tarafı ben ödeyeceğim
Sıra sana gelecekOy bile vermedin ya ben sana daha ne deyim
Senin zaten burayla ilgilenmen en büyük hediyeYollarım ne olacak bir hediyede biz alırız:)
Ben sizi çok seviyorum.Burası benim evimSenin zaten burayla ilgilenmen en büyük hediye
Korkmaya gerek yaniTanıdığım kadarıyla öyle:)
Tamam Nevoş alacakHedayeyi ben mi alayim?hem oylari toplasin beni birincilikten etsin hem de hedaye mi alayim hayatta olmaz bana ne
O zaman elin değmişken bize de birer tane al bariAlırım onunla mı korkutuyorsunuz
Ben kazayla yanlış kişiye oy verdim el kaymasıPeki oy vermeyenlere bir şey olacak mı
Bence yok:)Ama oy vermedik diye bir şeyler olursa bilmemKorkmaya gerek yani
Tamam Nevoş alacak
O zaman elin değmişken bize de birer tane al bari
Vınnnn nnııııınnn gaz ver ver gazı sen öyle dedin diye bir umutlandıydım 21 oySıra sana gelecek
Cidden bu sefer çok ama çok beğendim.Gittin ama dönüşün muhtelem oldu
Ben sizi çok seviyorum.Burası benim evim
Yarın için temizlik ve hazırlık yapıyordur:)Kukrim nerelerdeGeldiğimde burada olurdu
Vay be iste gardas dedigin boyle olurKırılırmı bana yeniden cezamı verir gardaşım için mapusa düşmeyimmi he söylesene
Ama çiçeğim sunum güzel,tarif güzel oraya kadar her şey iyi gidiyor.Ama sende biliyorsun bu tarz kategorilerde bilinen tarifler daha çok oy alıyor:)Vınnnn nnııııınnn gaz ver ver gazı sen öyle dedin diye bir umutlandıydım 21 oy
Abi hiç kendini de övmedin ha
Ne var yarınNe yapıyorsun şekerim:)Yarın için temizlik ve hazırlık yapıyordur:)
Ne sandın gardaşım sen heeVay be iste gardas dedigin boyle olur
Yok, kesin 1.Olur zaten diye vermedimYoksa deynepnaz 'a mı verdin