Yine iyi oy almışYok, kesin 1.Olur zaten diye vermedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yine iyi oy almışYok, kesin 1.Olur zaten diye vermedim
Proluğumuz gitmesin deBence yok:)Ama oy vermedik diye bir şeyler olursa bilmem
Tamam o iş bende
İmkanım olsa alırdım :)
Yer beğensin demiştiProluğumuz gitmesin de
Kukrim kuran okutacaktı yarın :)Ne var yarınNe yapıyorsun şekerim:)
Her yere yetiyorsun maşaallah
Ben de 1.olur kesin dedimYok, kesin 1.Olur zaten diye vermedim
Ben cevizli burmadan atak bekliyordum:)Ben de 1.olur kesin dedim
Tesekkur ederim ❤Her yere yetiyorsun maşaallah
Benim misafirler gelmedi benim önceden bir yere sözüm vardı oraya gittimHazırlıkları artık kendimiz yiyeceğiz
Tamam abla mademm yeni kategori olacakmı mamalardanmı devam acabaAma çiçeğim sunum güzel,tarif güzel oraya kadar her şey iyi gidiyor.Ama sende biliyorsun bu tarz kategorilerde bilinen tarifler daha çok oy alıyor:)
Sağol canımTesekkur ederim ❤
Afiyet olsun abla
Şansını zorlama derimNevreste simdi kazene oy vermemis biri olarak ondan proluk isteyecegim ne derr acaba bu durumaa
Kukrimin işi bitmiyordu tavukları pişirdim şimdi çıkardım da sogusun didikliycem sonra iki tepsi şekerpare yapcamKukrim nerelerdeGeldiğimde burada olurdu
Yemek bölümüne girmeyi mi yasaklayacak yoksaYer beğensin demişti
O ayrı canım:)Tamam abla mademm yeni kategori olacakmı mamalardanmı devam acaba
Kolay gelsin canım kalabalık mı olacak:)Kukrimin işi bitmiyordu tavukları pişirdim şimdi çıkardım da sogusun didikliycem sonra iki tepsi şekerpare yapcam
Öldürsün daha iyiYemek bölümüne girmeyi mi yasaklayacak yoksa
40 olacak sürprizler olmazsa :))Kolay gelsin canım kalabalık mı olacak:)
1.olarak kendinden soraki 5 kisiye vermesi lazim ben oyle düsünyorum bana katilan arkadaslarda varŞansını zorlama derim
Size kısmetmiş:) Afiyet olsun minnoşumHer yere yetiyorsun maşaallah
Benim misafirler gelmedi benim önceden bir yere sözüm vardı oraya gittimHazırlıkları artık kendimiz yiyeceğiz
Ben de, baklavalar kapışır dşyordum:)Ben cevizli burmadan atak bekliyordum:)