Yok demiyorsunÖyle bari yapayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok demiyorsunÖyle bari yapayım
Bizde 5er 10 ar toplar alırız diyorduk:)hediyeye hatun karar veriyor ya o seçip bana alacak : )
ama işin kötü tarafı ben ödeyeceğim
2.olan alsın BirTutamMutluluk20Kazen abicim kutlamalara ne zaman başlayalım.Oylar aldı gidiyor
Yarışmacılarımı korkuttunuz bundan sonra katılacağınız zaman lütfen baştan söylemeyin
Peki siz 1. olunca hediyeyi kim alacak yoksa biz mi size alacağız
Bu kadar seyden sonra ben almam bana neKazen abicim kutlamalara ne zaman başlayalım.Oylar aldı gidiyor
Yarışmacılarımı korkuttunuz bundan sonra katılacağınız zaman lütfen baştan söylemeyin
Peki siz 1. olunca hediyeyi kim alacak yoksa biz mi size alacağız
Ne kadar cimrisiın 50 demistik ya madalya başıBizde 5er 10 ar toplar alırız diyorduk:)
Sen 15 tl gönder o zamanBu kadar seyden sonra ben almam bana ne
2.olan alsın BirTutamMutluluk20
Benden 150 tl o zamanNe kadar çıktısın 50 demistik ya madalya başı
Emin misin NevoşBayram çok yakın güzel günler bizi bekliyor
Bizim anlamayıp geri hissetmemizi istedi
Tanıdığım kadarıyla öyle:)Emin misin Nevoş
TamamBenden 150 tl o zaman
Sen intikam peşine düşmezsin sevdiğim sıfatınıYok demiyorsun
Yollarım ne olacak bir hediyede biz alırız:)
İki trip yaparım sonra barışırızSen intikam peşine düşmezsin sevdiğim sıfatını
Nevreste yi pek hevesli gördüm o alsın o zaman:))ilk öyle düşünmüştük ama ben katılmasam dengeler değişecekti bu sebeple bundan vazgeçtik.
Hedayeyi ben mi alayim?hem oylari toplasin beni birincilikten etsin hem de hedaye mi alayim hayatta olmaz bana ne2.olan alsın BirTutamMutluluk20
Kırılırmı bana yeniden cezamı verir gardaşım için mapusa düşmeyimmi he söyleseneEvet benimdi tekrar tesekkur ederim
Kazen prolugu geri alir
Alırım onunla mı korkutuyorsunuzNevreste yi pek hevesli gördüm o alsın o zaman:))
Abi hiç kendini de övmedin hailk öyle düşünmüştük ama ben katılmasam dengeler değişecekti bu sebeple bundan vazgeçtik.