- 10 Ekim 2015
- 28.222
- 82.839
- 598
He tamam o zaman, tek değilsem sıkıntı bende değilmişBende anlamadım tek değilsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
He tamam o zaman, tek değilsem sıkıntı bende değilmişBende anlamadım tek değilsin
Anladım canım ama popüler üye oldun dememis :))
Hep beni buluyorlar yalnızHı anlaşıldı şimdi, kaç yaşında acaba Çocuksu geldi yaptığı:)
Bende anlamadımda çaktırmıyorumHe tamam o zaman, tek değilsem sıkıntı bende değilmiş
KomikAbla tanımıyorum.
Derin sularda ablamın düşüncelerini beğenmediğini söylemiş. Bende o yorumu beğenmedim. Sonra bana öm atmış bende 'o yorumunu beğenmedim sadece.' Dedim.
Tamam aynı şekilde yapıcam dedi yapıyor :)
Kız seni öldürcem dememişte o andan itibaren popüler oldum daha ne desinAnladım canım ama popüler üye oldun dememis :))
Acaba bize sürpriz mi yapacak keşke topuklu ayakkabı verse katılanlaraBen, bayramı göremeyeceksiniz anladım
Sorcaktım da belki bir anlamı vardır anlayan biri cıkar diye bekliyordum :))He tamam o zaman, tek değilsem sıkıntı bende değilmiş
Tamam birsey demesine gerek kalmadı zatenKız seni öldürcem dememişte o andan itibaren popüler oldum daha ne desin
Gezme işte oralarda takılırlar böyle peşineHep beni buluyorlar yalnız
Bence imâlı bir yorumduAcaba bize sürpriz mi yapacak keşke topuklu ayakkabı verse katılanlara
Kuzum sen o beğenmedim tuşunu sadece bana kullan başkasına kullanma olur mu:)Abla tanımıyorum.
Derin sularda ablamın düşüncelerini beğenmediğini söylemiş. Bende o yorumu beğenmedim. Sonra bana öm atmış bende 'o yorumunu beğenmedim sadece.' Dedim.
Tamam aynı şekilde yapıcam dedi yapıyor :)
Kuzum sen o beğenmedim tuşunu sadece bana kullan başkasına kullanma olur mu:)
Evet benimdi tekrar tesekkur ederimŞöbiyet sizinmiydi elinize sağlık vallahi zor karar verdim hepsi harika ve en önemlisi büyük emek var herbirinde tekrar başarılar herkese
Kazen prolugu geri alirOylar şöbiyete dersem nolur
Bayram çok yakın güzel günler bizi bekliyorNevoşum sen ne anladın Kazen'in yorumundan
Bizim anlamayıp geri hissetmemizi istediBence imâlı bir yorumdu
Öyle bari yapayımKuzum sen o beğenmedim tuşunu sadece bana kullan başkasına kullanma olur mu:)
Kazen abicim kutlamalara ne zaman başlayalım.Oylar aldı gidiyor
Yarışmacılarımı korkuttunuz bundan sonra katılacağınız zaman lütfen baştan söylemeyin
Peki siz 1. olunca hediyeyi kim alacak yoksa biz mi size alacağız