Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
tamam guruluk için o gereklidir ama popülerlik için 10.000 beğeni sınırını aşmak gerekiyomuş ki bana öyle bildirim geldi,hangi gün popüler oldum bilemiyorum o yüzden bulamadım o bildirimi hediye olarakta 50 puan verdi
tamam guruluk için o gereklidir ama popülerlik için 10.000 beğeni sınırını aşmak gerekiyomuş ki bana öyle bildirim geldi,hangi gün popüler oldum bilemiyorum o yüzden bulamadım o bildirimi hediye olarakta 50 puan verdi
tamam guruluk için o gereklidir ama popülelik için 10.000 beğeni sınırını aşmak gerekiyomuş ki bana öyle bildirim geldi,hangi gün popüler oldum bilemiyorum o yüzden bulamadım o bildirimi hediye olarakta 50 puan verdi
Tanımıyorum beğenmedim yapınca ne olacağını sanıyor ki :)
Amacı dışında kullanıyor resmen tuşu.
Ben onun bdvdeki bir msjını gerçekten beğenmedim. Hırs yaptı hepsine yapıyor
Abla tanımıyorum.
Derin sularda ablamın düşüncelerini beğenmediğini söylemiş. Bende o yorumu beğenmedim. Sonra bana öm atmış bende 'o yorumunu beğenmedim sadece.' Dedim.
Tamam aynı şekilde yapıcam dedi yapıyor :)