- 17 Kasım 2018
- 4.950
- 19.578
- 208
10.000 beğeni olunca popüler oluyosun canım ben geçen gün oldumPopüler üyeden sonra oldu canım,
Puana göre sanırım
Cünkü 200 mesajı olan birindede gördüm canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
10.000 beğeni olunca popüler oluyosun canım ben geçen gün oldumPopüler üyeden sonra oldu canım,
Puana göre sanırım
Cünkü 200 mesajı olan birindede gördüm canım
Kadayıf dolmasını bı de Erzurum'da yiyin. Kendisiyle tanistigiz gunden beri aşk yasiyoruz yok böyle bir şey
Canım 200 mesaj ve 10 begenisi olan birinde guru olarak gördüm10.000 beğeni olunca popüler oluyosun canım ben geçen gün oldum
Bir üyede daha gördüm canım 1000 küsür mesajı 2000 begenisi var ama guru 2007 de üye olmus 323 puanı var,puanla sanırım10.000 beğeni olunca popüler oluyosun canım ben geçen gün oldum
Tesekkur ederiz ❤Herkese başarılar.
Sende guru olmussun :))Oylar şöbiyete dersem nolur
Yok canım seninkine bakmadım baska bir üye:))Anaa yoksa siz benim guruluğumdanmı yola çıkıyonuz kendim yazdım ben onu
Kendim kendime oldum guru gupguruSende guru olmussun :))
Bence deme sen
Heee anladım olsun kimse anlamaz zatenKendim kendime oldum guru gupguru
Iyi aksamlar canım ❤İyi akşamlar akşam akşam kimler burda
Bana bildirim geldi canım 10000 beğeniye ulaştığınız için falan diye, puanımda 73 tü popüler olunca 123 olduBir üyede daha gördüm canım 1000 küsür mesajı 2000 begenisi var ama guru 2007 de üye olmus 323 puanı var,puanla sanırım
Ooo güzelmiiiş ben ilk defa giriyorum bu saateIyi aksamlar canım ❤
Been burdayım
Tamam işte puan arttıkca guru olunuyor canım :))Bana bildirim geldi canım 10000 beğeniye ulaştığınız için falan diye, puanımda 73 tü popüler olunca 123 oldu
Bende seni görünce sasırdım aslında :))Ooo güzelmiiiş ben ilk defa giriyorum bu saate