- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
iy ozman pro olana kadar oda iydirBak popüler üye sin balbocuuu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iy ozman pro olana kadar oda iydirBak popüler üye sin balbocuuu
Bu seferlik yapsın değil mi ?Eli ermişken kırmızı olalım hepimiz Sorsa keşkebizim icinde bi sorsa
sormasa ben sorurumm nolcakkiBu seferlik yapsın değil mi ?Eli ermişken kırmızı olalım hepimiz Sorsa keşke
Düzenli devam etsen verirsin canım sen 2 haftadır hastaneye gidiyorsun orda dikkat edemiyorsun kiBende yavaşlama var eskiden başladığım ay en az 3 kilo giderdi uzunca zamandır kepek ekmeği yiyorum ya vücut ona tepki vermiyor sanırım artık
Hem benim doğum gününü,bence bi proluk şahane olur Sorarsın tabii ,ne diyecek en fazla ? Cız der,geçer. Ama ya tamam dersesormasa ben sorurumm nolcakki
Günümdü*Hem benim doğum gününü,bence bi proluk şahane olur Sorarsın tabii ,ne diyecek en fazla ? Cız der,geçer. Ama ya tamam derse
yaaani nezman sorayimHem benim doğum gününü,bence bi proluk şahane olur Sorarsın tabii ,ne diyecek en fazla ? Cız der,geçer. Ama ya tamam derse
Bence hemen sor Hem boşa umutlanmayız yok derse Bugün af günü hem ,cömert gibi gibiyaaani nezman sorayim
haha tmam brazdan soracagimBence hemen sor Hem boşa umutlanmayız yok derse Bugün af günü hem ,cömert gibi gibi
Acaip heyecanlandım ya sesim titredi noluyosa
Kepek ekmeği yeme, ya cavdar yada tam buğday yeBende yavaşlama var eskiden başladığım ay en az 3 kilo giderdi uzunca zamandır kepek ekmeği yiyorum ya vücut ona tepki vermiyor sanırım artık
Teşekkürler minikcim :)hayırlı olsun
Teşekkürler minikcim :)
Şöbiyet sizinmiydi elinize sağlık vallahi zor karar verdim hepsi harika ve en önemlisi büyük emek var herbirinde tekrar başarılar herkeseAmaaan haberim yok bana vermişsin oyunu tesekkur ederim