- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.824
- 898
- 35
Yarın sabah güzel bir güne baslıyoruz canımVücuttan yana şansım yok takıma gelmeye utanıyorum sabah gömdüm ne varsa
Bu hafta olmasada haftaya listedesin canım ona göre canım takım da menü paylasacaksın yarın,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın sabah güzel bir güne baslıyoruz canımVücuttan yana şansım yok takıma gelmeye utanıyorum sabah gömdüm ne varsa
Tamam kaptan inşallah yüzümüz kara çıkmaz oğlana randevu alırken kendime de diyetisyen randevu almayı düşünüyorum bunca işin arasındaYarın sabah güzel bir güne baslıyoruz canım
Bu hafta olmasada haftaya listedesin canım ona göre canım takım da menü paylasacaksın yarın,
silip denedim bi ara cikmadi bi tekrar sileyimCanım kızım yazısını sil çıkar o zaman :))
Bende de bos bırakınca guru yazıyor canım orayı bos bırakıp gel bakayım :))hicbise yazmiyo bomboss popilik de yokkk msj sayisi begeni puan bnden az olanlarda yaziyor bnde yok anlamadimm
Sil bak ya popüler yazar yada gurusilip denedim bi ara cikmadi bi tekrar sileyim
Bencede al canım randevu gitmisken kan verirsin ona göre listede veiri diyetisyenTamam kaptan inşallah yüzümüz kara çıkmaz oğlana randevu alırken kendime de diyetisyen randevu almayı düşünüyorum bunca işin arasında
Onu diyorum işte,bana lazım diil,Jenna'ma ver diyeceksin,hepsi bu Bana vurma bakSana vermek için dedim
Bende yavaşlama var eskiden başladığım ay en az 3 kilo giderdi uzunca zamandır kepek ekmeği yiyorum ya vücut ona tepki vermiyor sanırım artıkBencede al canım randevu gitmisken kan verirsin ona göre listede veiri diyetisyen
Biz onu koruruzBirTutamMutluluk20 tehlike de yalnız
Sorma işlerini deynepnaz yapıyor Çok cesur maşallahinsallah kazenden rica etsek 1.olmasinin şerefine bi pro verse bize olmazmi gerci ben oyumu ona vermedim ama nyse
Ben demezmiyim sırf seni düşünüyorumOnu diyorum işte,bana lazım diil,Jenna'ma ver diyeceksin,hepsi bu Bana vurma bak
Patron tehdit ediyor pardon etmiyorBiz onu koruruz
Biliyorum tabii kiBen demezmiyim sırf seni düşünüyorum
Inşallah ablacım ❤❤
bizim icinde bi sorsaSorma işlerini deynepnaz yapıyor Çok cesur maşallah
Biz kalabalığız ne yapabilirPatron tehdit ediyor pardon etmiyor