Sorun renkdeymis.Mor kalsın benim rengimDenemeler yapılıyor.Renk değişimi kolay yapılıyor:)
Bu renk kalsın güzel oldu :)))KK morarmış
Aynen bu güzel oldu, mor en sevdiğim renklerdenBu renk kalsın güzel oldu :)))
Bi gittim makarna yaptim, sitenin rengi degismisiyiki lahmacun filan yapmaya gitmemisim
Kesinlikle,en azından profil olan kısım morun yada pembenin bi tonu olsa reklamlarla alıntıyla falan karışmaz .Rengi beğendim:) Beyaz kısımlar da morun açığı olsa tam olur
Bi gittim makarna yaptim, sitenin rengi degismisiyiki lahmacun filan yapmaya gitmemisim
Biraz önce de pembe olmuştu.Bi gittim makarna yaptim, sitenin rengi degismisiyiki lahmacun filan yapmaya gitmemisim
Evet hem gözleri de yormaz:) Beyaz olunca baka baka gözüm ağrıdı, telefonun parlaklığını azalttımKesinlikle,en azından profil olan kısım morun yada pembenin bi tonu olsa reklamlarla alıntıyla falan karışmaz .
Bildirim yağmuruna tuttum :)Yarım saat telefon öttü meğer Nevoşmuş öttüren
Hepsi sunum icin degil yapim asamalariyla birlikte, ama evet bazen 50 tane bazen 100 u geciyor. Sonra 15-20 tane kalacak sekilde, gerisini siliyorumo kadar fotoğraf çekiyor musunuz yahu?
Kazen abi baya hizli cikti desene:)) bugun baktimda konu acilmasi filan cok farkli degil sanki hatta ayniBiraz önce de pembe olmuştu.
Simdi kahvemi aldim yanima, ve tum puf noktalariyla yaptim yine olmadisen bize köpüklü kaffe yapmadın ondan olmuştur