- 18 Şubat 2019
- 83
- 340
Pro olmanın ne avantajı kaldı pekiŞimdi farkettim ziyaret i ve üyeleri goremiyoruz artık
Düzelecektir canım yakında,daha yeni güncellendiBende beni hatırla diyorum her seferinde ama
Yine parola istiyor canım
Şükür canım,1 gün gelemedim,özledimIyiyim canım sen nasılsın ❤
HoşgeldinŞükür canım,1 gün gelemedim,özledim ♥
Olur canım :)Yaptim kizlar yaptim, bu kategoride basima gelenler pismis tavugun basina gelmemistiraksama yuklerim herhalde.
Nevreste abla tarih fotosunu cekmeyi unuttum. Sunum masasinida kaldirdim, firin tepsisindeyken tarih yazili kagit ile ceksem olurmu
Bazen oluyor öyle aksiliklerYaptim kizlar yaptim, bu kategoride basima gelenler pismis tavugun basina gelmemistiraksama yuklerim herhalde.
Nevreste abla tarih fotosunu cekmeyi unuttum. Sunum masasinida kaldirdim, firin tepsisindeyken tarih yazili kagit ile ceksem olurmu
Yemek yiyecegim, sonra 130 kusur fotograftan ayiklama yapacagim, sonra tarifi yazacagim, sonra buraya gelip sitenin yeni hali ile konu acmaya ugrasacagim.Bazen oluyor öyle aksiliklerhadi ellerine sağlık canım heyecanla bekliyorum yuklemeni
YaaaYemek yiyecegim, sonra 130 kusur fotograftan ayiklama yapacagim, sonra tarifi yazacagim, sonra buraya gelip sitenin yeni hali ile konu acmaya ugrasacagim.
Yani insallah bugun yuklerim
Ben söylemediysem benimkini hiç tahmin edemezsinKomşularımdan en samimi olduklarimin ısimleri de böyle biri Hatice diğeri Zeynep ❤
Benim dün düzeldi.Senin hala düzelmedi mi?Sürekli parola mı girmem gerekiyor?
Hadi bekliyoruz canımIyi aksamlar kizlarr️bi an once tarifimi yapmak istiyorum bu kategori:l o kadar guvenim tamki kendime massallahhh
Canim tatli istedi bence
o kadar fotoğraf çekiyor musunuz yahu?Yemek yiyecegim, sonra 130 kusur fotograftan ayiklama yapacagim, sonra tarifi yazacagim, sonra buraya gelip sitenin yeni hali ile konu acmaya ugrasacagim.
Yani insallah bugun yuklerim
İyi akşamlarIyi aksamlar kizlarr️bi an once tarifimi yapmak istiyorum bu kategori:l o kadar guvenim tamki kendime massallahhh
Canim tatli istedi bence
sen bize köpüklü kaffe yapmadın ondan olmuşturYaptim kizlar yaptim, bu kategoride basima gelenler pismis tavugun basina gelmemistiraksama yuklerim herhalde.
Yüklemiş mi
Yok yükleyecekYüklemiş mi