Bu sefer cidden iddialı çok tarif varHeyecanlandım
Bir benimki basit görünümlü ama uğraşmalı sanırımBu sefer cidden iddialı çok tarif var
Ay böyle diyince acaba hızlı mı karar verdim tarife diyorumBu sefer cidden iddialı çok tarif var
Bence iddialı, bilindik ve seveni çokBir benimki basit görünümlü ama uğraşmalı sanırımfakat iddiasız
Senin tarifte çok güzelAy böyle diyince acaba hızlı mı karar verdim tarife diyorum
Bence iddialı, bilindik ve seveni çokBenim oğlum hastası Gerçi şerbetli tatlıları küçüklüğünden beri çok seviyor.Küçük çocuklar pasta,kremalı tatlıları sever benimki şerbetli yerdi
Aklımda bir tane daha vardı onunda atayım sana abla acaba alan olmuş mu merak ettimSenin tarifte çok güzel
Sen yaparsın güzel olmaz mı:)
Benim ve eşimin de tercihi şerbetlidir her zaman.
Her zaman yaptığım tarif ama inşallah tutar
30 tarif verdim ona göre:)Aklımda bir tane daha vardı onunda atayım sana abla acaba alan olmuş mu merak ettim
sen hiç mi giremedin dün canım benim kafam yerinde değildi bildirimler yüzünden :)Şükür canım,1 gün gelemedim,özledim ♥
İnşallah canım benimSen yaparsın güzel olmaz mı:)
Bugün bir tane buldum son günler gelen tariflere göre eklerim:)İsteyen olsada vermemİnşallah canım benim ❤
Sen tarifini ayırtmadın hâla
Denemeler yapılıyor.Renk değişimi kolay yapılıyor:)Kk yine renk renk
Her girdiğimizde bi renk olsa istanbul boğazı gibi ne güzel olurDenemeler yapılıyor.Renk değişimi kolay yapılıyor:)