Yapma ya niye öyle diyorsun banlanma istersen tarifini yapma:)Keske simdi ban alsaydim ne guzel gume giderdim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yapma ya niye öyle diyorsun banlanma istersen tarifini yapma:)Keske simdi ban alsaydim ne guzel gume giderdim
Açtınmı konuyu canım heyecanla bekliyorum vallaHepsi sunum icin degil yapim asamalariyla birlikte, ama evet bazen 50 tane bazen 100 u geciyor. Sonra 15-20 tane kalacak sekilde, gerisini siliyorum
Ne zaman aciyorsun konunu?Hepsi sunum icin degil yapim asamalariyla birlikte, ama evet bazen 50 tane bazen 100 u geciyor. Sonra 15-20 tane kalacak sekilde, gerisini siliyorum
Tarif icin demedim boncuum onu yapcam Allah izin verirse.. site karisik ya ne oldugunu anlamadan siyrilirdim aradan belkiYapma ya niye öyle diyorsun banlanma istersen tarifini yapma:)
Banlılar banı açıksa onu demek istedi sanırımYapma ya niye öyle diyorsun banlanma istersen tarifini yapma:)
Neyi tutturamadin canimSimdi kahvemi aldim yanima, ve tum puf noktalariyla yaptim yine olmadi eskiden ne guzel yapardim bir sey oldu tutturamiyorum
Kahveyi tarifi değil sanırım bende milletin avukatıNeyi tutturamadin canim
Bende yarışmadan kurtulmak için zannetimBanlılar banı açıksa onu demek istedi sanırım
Ayy nerde gecmisi okuyorum henuzkonuyu yazmam 5 dk, fotolari elemem 15 dk. Ortalama simdi baslarsam yarim saate acarim.Açtınmı konuyu canım heyecanla bekliyorum valla
Geçmişi sonra okursun yükle yükleeeAyy nerde gecmisi okuyorum henuzkonuyu yazmam 5 dk, fotolari elemem 15 dk. Ortalama simdi baslarsam yarim saate acarim.
Birazdan acicam ama Kazen abi burda olur mu bilemiyorum.Ne zaman aciyorsun konunu?
He bende anlamadım gerçekten neyin tutmadığınıKahveyi tarifi değil sanırım bende milletin avukatı
Daha ben de onu dicektim çok uyumlusunuz kk laBenim avatarımla uyumlu oldu KK rengi
KahveyiNeyi tutturamadin canim
Öyleymiş Karaca Hatır çok güzel tutturuyor canım ben hep ona yaptiriyomKahveyi
Adam yazik burdan cikamiyoki bu sira Diger topicte basinin etini yemekle mesguluzdeBirazdan acicam ama Kazen abi burda olur mu bilemiyorum.
Makineyle benimkilerde kopuklu oluyor da. Cezvede tutturamiyorum bir suredir.Öyleymiş Karaca Hatır çok güzel tutturuyor canım ben hep ona yaptiriyom
Bide şu emojiler düzelse,mesela gözleri döneni yaptım yukardaki çıkmışGeçmişi sonra okursun yükle yükleee
Hazir burdayken hemen acayim o zaman konuyuAdam yazik burdan cikamiyoki bu sira Diger topicte basinin etini yemekle mesguluzde
Ac ac.. sen acmazsan ben acacam zaten:)) daha yapmadimda dusunuyorumHazir burdayken hemen acayim o zaman konuyu