- 12 Temmuz 2006
- 56.314
- 216.687
- 1.223
- 52
Valla bilmece gibisin, ne yapacaktım da yapmadım kalpten gideceğim şimdi tansiyon 25'e 20, yaşlıyım ben, kalp var bende :))sıkıntı orada zaten yapmadın yapman gerekeni yapmadın : ))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla bilmece gibisin, ne yapacaktım da yapmadım kalpten gideceğim şimdi tansiyon 25'e 20, yaşlıyım ben, kalp var bende :))sıkıntı orada zaten yapmadın yapman gerekeni yapmadın : ))))
ben bile heyecan yaptım düşünemiyorum seni ablaSus sus patron fırçası mı yiyeceğim diye bekliyorum, tuz biber olup çarpıntı yaptırma bana :)
Oy vermedin abla künefeyeValla bilmece gibisin, ne yapacaktım da yapmadım kalpten gideceğim şimdi tansiyon 25'e 20, yaşlıyım ben, kalp var bende :))
Valla bilmece gibisin, ne yapacaktım da yapmadım kalpten gideceğim şimdi tansiyon 25'e 20, yaşlıyım ben, kalp var bende :))
Ay ölcem ben, iyi bilirdik deyin :)))ben bile heyecan yaptım düşünemiyorum seni abla
Eli sürştü kazen beyAy ölcem ben, iyi bilirdik deyin :)))
Kardeşine torpil yapmış demesinler dedim, yoksa künefe muhteşembana oy vermemişsin ? Vay arkadaş .... en güvendiğim dağlara kar yağdı...
Bence yönetimi değiştir abi senla Curly de vermemiş ya ....
Ay içime su serpildi, Curly canım kardeşim ipten aldın ablanı :)))la Curly de vermemiş ya ....
Seni de bildik, vay beeeeBence yönetimi değiştir abi sen
3ten geri sayıncaAynı anda oyuna bakıp,anaaa ne kadar çok oy almış diyelim gözümüzü iyice açarak
Beni direkt uzaya fırlatırsın artık, hakkınızı helal edin hatunlar iyi bilirdik demeyi unutmayın, Minik Duduklu Tencere sen deme, seni bildim ben hahahahahabak bu site haritası yer beğenin sitede
Minik,banlardan ban beğenBeni direkt uzaya fırlatırsın artık, hakkınızı helal edin hatunlar iyi bilirdik demeyi unutmayın, Minik Duduklu Tencere sen deme, seni bildim ben hahahahaha
Tatlıyı yaparken cımbızımı da almış zaten :)))Minik,banlardan ban beğen