- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.824
- 898
- 35
Selam nasıl fiyatlar :)))Selammm pazardan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam nasıl fiyatlar :)))Selammm pazardan
Aleykum selam canım 2. bildirim geldi mi sana:)Selammm pazardan
tatlım onu patron yapmış :) üstündeki kuşları görmedin mi patron duymasın..yer beğenin diyordu..Ahh iste kunefe yakti bizi
BirTutamMutluluk20 çekil aradan , tuh keşke oyumu cevizli burma baklavaya verseydim onun madalyası yoktuBen ikisi de olacak diye düşünüyorum
Bi de afilli yazmis ismini kuru kuruya Kunefe yaz gec dimiYalnız oylamada künefe de yok galiba, bi bakayım dedim göremedim.
Edit: Varmış pardon, evde çıtır künefe yazıyormuş. Künefe zaten çıtır değilse neyleyim öyle künefeyi.
Bi de afilli yazmis ismini kuru kuruya Kunefe yaz gec dimi
BirTutamMutluluk20 çekil aradan , tuh keşke oyumu cevizli burma baklavaya verseydim onun madalyası yoktu
Katılanlara yok bu sefer demekki prılukAleykum selam canım 2. bildirim geldi mi sana:)
Pahalı alamadım bişey benSelam nasıl fiyatlar :)))
Oy verenlere varsa katılanlara da vardır benceKatılanlara yok bu sefer demekki prıluk
Pahalı alamadım bişey ben
Turuncuyu sevemedim :)
İnşaAllah ben yinede fazla ümitlenmeyim :)Oy verenlere varsa katılanlara da vardır bence
Niye ki tatlım:)Turuncuyu sevemedim :)
Bence var:))İnşaAllah ben yinede fazla ümitlenmeyim :)
Senin madalyan var
Şimdi biri beni pro sanarda bu zaten pro deyip vermezse diye turuncuyla kırmızı yakın yaNiye ki tatlım:)
Ağzın bal yesin inşaAllahBence var:))
Hani nerede yok kiSenin madalyan var
Gerçekten o yüzden mi kararttınŞimdi biri beni pro sanarda bu zaten pro deyip vermezse diye turuncuyla kırmızı yakın ya