Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dur abi Fenerbahçeyle alıp veremediğin ne ? Belki 1. Ligde daha başarılı olacağız31 nisana kadar site bakıma girse fena olmayacak gibi.... Yoksa fark kapanıyor : ))))
Şimdi mesela süper lig bitse Fenerbahçe lig düşer işte onun gibi bir şey ....
Gözü nerde belli etti iyice artıkTatlıyı yaparken cımbızımı da almış zaten :)))
Şaka bir yana ablam işin esprisi sen iyi ki varsın sen olmasan ne yapardıkBeni direkt uzaya fırlatırsın artık, hakkınızı helal edin hatunlar iyi bilirdik demeyi unutmayın, Minik Duduklu Tencere sen deme, seni bildim ben hahahahaha
Herkes vuruyor birini sende mi mortiGözü nerde belli etti iyice artık
Sen Fenerbahçeli misinDur abi Fenerbahçeyle alıp veremediğin ne ? Belki 1. Ligde daha başarılı olacağız
Şaka yaptığını belirtmesen anlamayacaktık, çok ciddiye aldım, kalbim yaşıma bölündü şurada şakalaşıyoruz zaten de patron inme indirecekti, nabız fezaya ulaştı, ışığı gördüm gel gel diyorduŞaka bir yana ablam işin esprisi sen iyi ki varsın sen olmasan ne yapardık
Başımız sıkıştığında seni arayıp buluyoruz ne sen nede nevreste bir gün olsun ters cvp almadım
Tüm yönetim çok harika rabbim hiç bozmasın
Şaka can içim şakaHerkes vuruyor birini sende mi morti
Onun malzemesi çok diye alan olmamış heralde :) 2. Neyi seversiniz mesela şöbiyet sevmezmisiniz :2:Herkesin ellerine sağlık. Ben en çok Kıbrıs tatlısını severim. Listede yok.
Geçmiş olsun nen varHastane dedim erken bitti ama biraz ev işi yaptım :))
:))Şaka yaptığını belirtmesen anlamayacaktık, çok ciddiye aldım, kalbim yaşıma bölündü şurada şakalaşıyoruz zaten de patron inme indirecekti, nabız fezaya ulaştı, ışığı gördüm gel gel diyordu
Kısmet canım☺ Şu ortalardan sıyrılamadım bir türlü zaten-VUSLAT- ben senin daha çok oy alacağını tahmin ediyordum
Oğlun için gitmissin nasıl sonuçlarıGeldim canım oğlumun bir kaç ultrason vs çekilmesi gerekiyordu onu yaptırdık şükür bugüne
OlmiyimmiSen Fenerbahçeli misin
Benim değil oğlumun istenen tahlilleri var di birde USG bakılması gerekiyordu onları hallettik :))Geçmiş olsun nen var