- 1 Kasım 2011
- 19.184
- 32.033
- 798
Ağzın bal yesin inşaAllah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ağzın bal yesin inşaAllah
Evet doğru, hangi ara aldı da yaptı anlamadım, kesin yemeğime uyku ilacı attı Minik Duduklu Tencere
Canım geldin mi hastaneden kim hastaydı
Baktım pek yok turuncu bende döndüm siyahaGerçekten o yüzden mi kararttın
Bacım annemden geçiyorum annemde kuruyemiş vs alıyorum bazen onda hep bulunuyor öyle şeyler salata zor iş sabah bir gidiyoruz bazen 4 ü biliyor çıkmamız ://Evden hazırla salatanı falan minik ya haklısın tabi ama işte fedakarlık gerekiyor istediğin kiloya gelmek için
sevmesede oy bari vereydi minikim ya
Bende seniii çooooook severimm kii bitanecik mortim benim
Yok ki sevmiyor beni hiç sarilmiyor opmuyorSeni sevmezmi seviyor hasta sana
Hee gordum ama ben patronu gecicem diye yenin ettimtatlım onu patron yapmış :) üstündeki kuşları görmedin mi patron duymasın..yer beğenin diyordu..
Şimdi biri beni pro sanarda bu zaten pro deyip vermezse diye turuncuyla kırmızı yakın ya
Olsun canim canin sag olsunYaa iki oy olayını kaçırmışım çok üzüldüm Hepinizin eline emeğine sağlık hepsi çok güzel olmuş . Yasemin çiçeği tatlısına verdim oyumu ama Kaymaklı şöbiyete de vermeyi çok isterdim.
Geldim canım oğlumun bir kaç ultrason vs çekilmesi gerekiyordu onu yaptırdık şükür bugüneCanım geldin mi hastaneden kim hastaydı
Hastane dedim erken bitti ama biraz ev işi yaptım :))Günaydın ❤yokluğundan yataklara düştüm sayfalar boş kaldı Minik Duduklu Tencere
sende mi Mune ?
Ben de mi derken ne yaptım kisende mi Mune ?
Hala oylamaya bakmadımMinik Duduklu Tencere gel koşşş öne geçtinn
Kesin cimbizi bana verecekBen de mi derken ne yaptım ki
Ben de mi derken ne yaptım ki
Ah ahh senin gibi gozuacik bi kac arkadas daha ciksa yenecez kunefeyi az kaldiHe ya, zaten künefe çıtır olur, işte iştahımız kabarsın dayanamayalım diye ama Gangsta yer mi? Yemeezzğ.
(Şimdi banlanıyomuşum )
Sus sus patron fırçası mı yiyeceğim diye bekliyorum, tuz biber olup çarpıntı yaptırma bana :)
Baktım pek yok turuncu bende döndüm siyaha
Anladım canım gecmiş olsunGeldim canım oğlumun bir kaç ultrason vs çekilmesi gerekiyordu onu yaptırdık şükür bugüne