• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Oğlun için gitmissin nasıl sonuçları
Asıl sonuçları İzmir istedi bizden buradaki doktora gösterdim resmen tersledi baktı baktı kağıtlara istenen yere götür dedi usulca çıktım odadan

Doktorlar bana bişey demedi ama anladığım kadarıyla atar damarlarda problem var bana kimse bişey demedi :/

Olmamalısın sanki, patron Galatasaray'lı, benim boyum kadar özel yapım bir zıpkını var, gs tezahüratı yapmayanı zıpkınlıyor:KK70:hepimiz gsli olduk, sor ama takımda kimler var sıralayamam, o derece gsliyim:))

Asıl sonuçları İzmir istedi bizden buradaki doktora gösterdim resmen tersledi baktı baktı kağıtlara istenen yere götür dedi usulca çıktım odadan

Doktorlar bana bişey demedi ama anladığım kadarıyla atar damarlarda problem var bana kimse bişey demedi :/
Geçmiş olsun canım, ciddi birşey değildir İnşaAllah😐

Geçmiş olsun canım, ciddi birşey değildir İnşaAllah😐
Abla zaten ciddi bişey olacağı ihtimali ile istediler bir sürü ultrason tahlil vs

Şimdiye kadar yapılanlar da sıkıntı çıkmadı ama bugün yapılan da problem vardı anladığım kadarıyla bana bişey söylenmedi

İzmir'deki doktorumuza göstereceğim bende

Sinir olmamak elde değil benim eşim de geçen ay is kazası geçirmişti is yerine en yakin hastaneye gitti dogal olarak dikiş yanlış atılmıştı vs tekrar başka Dr a gittik evimize yakin olan ilk bakan yer yapmaliymis öyle dedi

Abla zaten ciddi bişey olacağı ihtimali ile istediler bir sürü ultrason tahlil vs

Şimdiye kadar yapılanlar da sıkıntı çıkmadı ama bugün yapılan da problem vardı anladığım kadarıyla bana bişey söylenmedi

İzmir'deki doktorumuza göstereceğim bende
İnsallah hayırlı haberler olacak :dua:

Back