- 1 Kasım 2011
- 19.184
- 32.033
- 798
Galatasaray dururkenOlmiyimmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Galatasaray dururkenOlmiyimmi
Asıl sonuçları İzmir istedi bizden buradaki doktora gösterdim resmen tersledi baktı baktı kağıtlara istenen yere götür dedi usulca çıktım odadanOğlun için gitmissin nasıl sonuçları
Bir biz uçamadıkSobiyet kunefe uçmuş
Inşallah canım biride sana cıksın :)
Şaka can içim şaka
Olmamalısın sanki, patron Galatasaray'lı, benim boyum kadar özel yapım bir zıpkını var, gs tezahüratı yapmayanı zıpkınlıyorhepimiz gsli olduk, sor ama takımda kimler var sıralayamam, o derece gsliyim:))Olmiyimmi
Galatasaray dururken
Oy vermedin heralde ondan bahsediy1Sus sus patron fırçası mı yiyeceğim diye bekliyorum, tuz biber olup çarpıntı yaptırma bana :)
Sorma yaa Süpürgemle uçalımBir biz uçamadık
Geçmiş olsun canım, ciddi birşey değildir İnşaAllahAsıl sonuçları İzmir istedi bizden buradaki doktora gösterdim resmen tersledi baktı baktı kağıtlara istenen yere götür dedi usulca çıktım odadan
Doktorlar bana bişey demedi ama anladığım kadarıyla atar damarlarda problem var bana kimse bişey demedi :/
oo bende galatasaraylıyım
Uç da fazla oyları süpür gelSorma yaa Süpürgemle uçalım
Abla zaten ciddi bişey olacağı ihtimali ile istediler bir sürü ultrason tahlil vsGeçmiş olsun canım, ciddi birşey değildir İnşaAllah
Bize doğru süpüreyimUç da fazla oyları süpür gel
Sinir olmamak elde değil benim eşim de geçen ay is kazası geçirmişti is yerine en yakin hastaneye gitti dogal olarak dikiş yanlış atılmıştı vs tekrar başka Dr a gittik evimize yakin olan ilk bakan yer yapmaliymis öyle dediAsıl sonuçları İzmir istedi bizden buradaki doktora gösterdim resmen tersledi baktı baktı kağıtlara istenen yere götür dedi usulca çıktım odadan
Doktorlar bana bişey demedi ama anladığım kadarıyla atar damarlarda problem var bana kimse bişey demedi :/
İnsallah hayırlı haberler olacakAbla zaten ciddi bişey olacağı ihtimali ile istediler bir sürü ultrason tahlil vs
Şimdiye kadar yapılanlar da sıkıntı çıkmadı ama bugün yapılan da problem vardı anladığım kadarıyla bana bişey söylenmedi
İzmir'deki doktorumuza göstereceğim bende
SüpürBize doğru süpüreyim
Güzel sonuçlar çıkar İnşaAllah canımAbla zaten ciddi bişey olacağı ihtimali ile istediler bir sürü ultrason tahlil vs
Şimdiye kadar yapılanlar da sıkıntı çıkmadı ama bugün yapılan da problem vardı anladığım kadarıyla bana bişey söylenmedi
İzmir'deki doktorumuza göstereceğim bende