Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Oyhh ağzımın kenarından akmakta olan salyayı sol kolumun tersiyle silerken oylarımı veriyorum:
1) Görsellik ve farkı açısından beni en çok etkileyen: Yasemin çiçeği tatlısı.
2) Zekice bir pratiklik ile birleştirdiğini düşündüğüm tarif: Kaymaklı şöbiyet.
Ya en az 4-5 oy hakkımız olsaydı keşke, çok güzel işler hepsi, seçmekte çok zorlandım.
Herkese başarılar.
Oyhh ağzımın kenarından akmakta olan salyayı sol kolumun tersiyle silerken oylarımı veriyorum:
1) Görsellik ve farkı açısından beni en çok etkileyen: Yasemin çiçeği tatlısı.
2) Zekice bir pratiklik ile birleştirdiğini düşündüğüm tarif: Kaymaklı şöbiyet.
Ya en az 4-5 oy hakkımız olsaydı keşke, çok güzel işler hepsi, seçmekte çok zorlandım.
Herkese başarılar.
Ya da bu son yarismam falan kovacaklar beni gonlumu aliyolar
Annem demisti bu sefer de kirmizi ortuyle kazanirsan o ortuyu basina baglar kovarlar seni diye
Şimdi en sevdiğin şerbetli tatlılar hangileridir dersen:
1)Künefe
2)Fıstıklı baklava
Ama künefeye oy veresim gelmedi
Pratiklik ve fark benim ilk kıstaslarımdan olduğu için, künefeyi, baklavaları harcadım maalesef.
4 oy hakkı olsaydı işte künefeye de birini basardım, ama yok
Ya da bu son yarismam falan kovacaklar beni gonlumu aliyolar
Annem demisti bu sefer de kirmizi ortuyle kazanirsan o ortuyu basina baglar kovarlar seni diye
Şimdi en sevdiğin şerbetli tatlılar hangileridir dersen:
1)Künefe
2)Fıstıklı baklava
Ama künefeye oy veresim gelmedi
Pratiklik ve fark benim ilk kıstaslarımdan olduğu için, künefeyi, baklavaları harcadım maalesef.
4 oy hakkı olsaydı işte künefeye de birini basardım, ama yok