- 1 Kasım 2011
- 19.184
- 32.033
- 798
Ben söylememKızlar sakın eşinize yarışmayı kazananın bir erkek olduğunu söylemeyin.Onlar bile hava atar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben söylememKızlar sakın eşinize yarışmayı kazananın bir erkek olduğunu söylemeyin.Onlar bile hava atar
Inşallah canım biride sana cıksın :)oy verenlerede verilecekmiş :) ben snradan anladım :) ya keşke banada çıksa heryere şıpır şıpır yorum yaparım hahah
Bütün adminler şöbiyetciAmanin Curly bile bana oy vermis yok bu isde bi is var
Tesekkur ederim canim kunefeye kafa tutmamiza yardimci oldugun icinOyhh ağzımın kenarından akmakta olan salyayı sol kolumun tersiyle silerken oylarımı veriyorum:
1) Görsellik ve farkı açısından beni en çok etkileyen: Yasemin çiçeği tatlısı.
2) Zekice bir pratiklik ile birleştirdiğini düşündüğüm tarif: Kaymaklı şöbiyet.
Ya en az 4-5 oy hakkımız olsaydı keşke, çok güzel işler hepsi, seçmekte çok zorlandım.
Herkese başarılar.
Inşallah canım biride sana cıksın :)
Ya 1. Ikinciye verilecek ya da yarışmaya katılanlar pro olacak diye düşünüyorumAmanin Curly bile bana oy vermis yok bu isde bi is var
Ben ikisi de olacak diye düşünüyorumYa 1. Ikinciye verilecek ya da yarışmaya katılanlar pro olacak diye düşünüyorum
Ya da bu son yarismam falan kovacaklar beni gonlumu aliyolarBütün adminler şöbiyetci
Tesekkur ederim canim kunefeye kafa tutmamiza yardimci oldugun icin
Evet benimdi tesekkur ederimBirTutamMutluluk20 kaymaklı söbiyet sizin miydi :)
yasemin çiçegi tatlısını kim yapmıştı :) ikisinide gözüm çok kesti vallahi :)
Ya da bu son yarismam falan kovacaklar beni gonlumu aliyolar
Annem demisti bu sefer de kirmizi ortuyle kazanirsan o ortuyu basina baglar kovarlar seni diye
rica ederim..ama gerçekten şık simertir olarakta super görünüyordu :)Evet benimdi tesekkur ederim
Allahtan 4 oy yokŞimdi en sevdiğin şerbetli tatlılar hangileridir dersen:
1)Künefe
2)Fıstıklı baklava
Ama künefeye oy veresim gelmedi
Pratiklik ve fark benim ilk kıstaslarımdan olduğu için, künefeyi, baklavaları harcadım maalesef.
4 oy hakkı olsaydı işte künefeye de birini basardım, ama yok
Ahh iste kunefe yakti bizirica ederim..ama gerçekten şık simertir olarakta super görünüyordu :)
Allahtan 4 oy yok