Tatlı Tarifi Şerbetli Tatlılar

En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Yaptim kizlar yaptim, bu kategoride basima gelenler pismis tavugun basina gelmemistir😡 aksama yuklerim herhalde. 🤗
Nevreste Nevreste abla tarih fotosunu cekmeyi unuttum. Sunum masasinida kaldirdim, firin tepsisindeyken tarih yazili kagit ile ceksem olurmu🙈
Olur canım :)

Yaptim kizlar yaptim, bu kategoride basima gelenler pismis tavugun basina gelmemistir😡 aksama yuklerim herhalde. 🤗
Nevreste Nevreste abla tarih fotosunu cekmeyi unuttum. Sunum masasinida kaldirdim, firin tepsisindeyken tarih yazili kagit ile ceksem olurmu🙈
Bazen oluyor öyle aksilikler😐hadi ellerine sağlık canım heyecanla bekliyorum yuklemeni 😍

Bazen oluyor öyle aksilikler😐hadi ellerine sağlık canım heyecanla bekliyorum yuklemeni 😍
Yemek yiyecegim, sonra 130 kusur fotograftan ayiklama yapacagim, sonra tarifi yazacagim, sonra buraya gelip sitenin yeni hali ile konu acmaya ugrasacagim. 🙈
Yani insallah bugun yuklerim🤪

Iyi aksamlar kizlarr ✋️bi an once tarifimi yapmak istiyorum bu kategori:l💙o kadar guvenim tamki kendime massallahhh😂😂😂

Canim tatli istedi bence😂
Hadi bekliyoruz canım 😍

Ben de bugün malzemeleri tamamladım. Maksat yarışmaya katılmak mı, yoksa tatlı yemek mi diyor eşim de 😅😅

Yemek yiyecegim, sonra 130 kusur fotograftan ayiklama yapacagim, sonra tarifi yazacagim, sonra buraya gelip sitenin yeni hali ile konu acmaya ugrasacagim. 🙈
Yani insallah bugun yuklerim🤪
o kadar fotoğraf çekiyor musunuz yahu?

sen bize köpüklü kaffe yapmadın ondan olmuştur😛

X