- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.033
- 798
Özelden yazdım canım:)Reklama girer dimi söylersen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Özelden yazdım canım:)Reklama girer dimi söylersen
O zama sığar Çok kirlenmeden koyuyorum ben, yoksa sığsada güzel yıkamaz sıkışık sıkışık:)benimde 9 D
Ciddi misinBir abla bana birgün of çekme af çek demişti o günden beri of yerine af Allahım af diyorum bende :)
Evet kusmus
Sen benim oglanlari bilmiyosun agizlarini bile silerler ona
Ne yazık kiO zama sığar Çok kirlenmeden koyuyorum ben, yoksa sığsada güzel yıkamaz sıkışık sıkışık:)
Ciddi misin
Teşekkür ederimCevizli saray sarması
O zama sığar Çok kirlenmeden koyuyorum ben, yoksa sığsada güzel yıkamaz sıkışık sıkışık:)
Ciddi misin
Lavabosu yok muNe yazık ki
Kolay bir tarif buluruz hatta yeni kategori daha kolay olabilirvay çok güzel o zaman
Dene bakalım:))bende uzun ince olanı deneyeceğim baakalım sığarmı
Oğlu yaptı herhalde onun odası ordaLavabosu yok mu
Canım o kadar zorlamasaydın hastasın zatenİyiyim canım gece dayanamadım çocuklar uyurken mutfak dolablarini sildim .
Bugünde iki odanın cami kaldı.
Yalnız benim komşu gene yapmış komşuluğunu çıldıracam
Ben biri yanımda öğürse bile hemen çıkarıyorum Hayatta temizleyemem Annesine temizletseydinOğlu yaptı herhalde onun odası orda
Kusmuslar canım çok sinir oldum nasıl temizlenir ki oCanım o kadar zorlamasaydın hastasın zaten
Ne yapmıs ki canım
Hayırlı günlerHayırlı günler
Yuhh diyorum ben olsam cagırırdım temizletirdimKusmuslar canım çok sinir oldum nasıl temizlenir ki o
Kim nereye kusmus eve miKusmuslar canım çok sinir oldum nasıl temizlenir ki o
Nasılsın canımHayırlı günler
Hayırlı günler❤Hayırlı günler