- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
Turşuda var
kv diyeyimde banada yapsın bu böyle olmayacak benim evde malzemem yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Turşuda var
İyi hadi aklına düşürdümkv diyeyimde banada yapsın bu böyle olmayacak benim evde malzemem yok
Ne yapayım sabah 8 den beri buralardayımNe yapıyorsun canım
Yemeğe mi gelecek haftaya olanlar, yoksa çay saati gibi mi:) Ben de, sarma, börek, ıslak kek, kısır, elmalı kurabiye yapıcam yeter herhalde:)Sağol canım neyse bir şeyler düşünürüz birlikte bende tam karar vermedim:)
Denemelisin bence çok güzel oluyor :))Yok canım ben Antep usulü yaparım:)
En üst katta oturamam korkuyorumTasınma ihtimalin varsa tasın kankacım en üst katta otur o zaman ugrasmazsın :)
İyi yapıyorsun canım seni demirbaş listesine aldıkNe yapayım sabah 8 den beri buralardayım
Bir bakayım dedim cıkamadım
Canım benim iyiyim şükür.. çocuklarla uğraşıyorum ne yapim bende :) sen nasılsın?prensesin nasıl?Hippos geri döndüm demek cok sevindim canim benim,gozlerim seni cok aradi buralarda.sohbetini ozluyordum.napiyosun neler yaptin gorusmeyeli
Yeter yeterYemeğe mi gelecek haftaya olanlar, yoksa çay saati gibi mi:) Ben de, sarma, börek, ıslak kek, kısır, elmalı kurabiye yapıcam yeter herhalde:)
Çay saati canım öğleden sonra gelecekler ama bayağı kalabalık oluyoruz:)Yemeğe mi gelecek haftaya olanlar, yoksa çay saati gibi mi:) Ben de, sarma, börek, ıslak kek, kısır, elmalı kurabiye yapıcam yeter herhalde:)
Demirbas mı oldumİyi yapıyorsun canım seni demirbaş listesine aldık
Tabi kiDemirbas mı oldum
Bizde en üst katta oturuyoruz ama 4 katlı binaEn üst katta oturamam korkuyorum
He öyle olurBizde en üst katta oturuyoruz ama 4 katlı bina
Değil miYeter yeter
O zaman iyi canım, daha çok alternatif var çay saati için:) Kalabalığa yetiştirmek de zor yaÇay saati canım öğleden sonra gelecekler ama bayağı kalabalık oluyoruz:)
Benimde 4 sayılır altta toplantı salonu var.Onun dışında 3.kat:)Bizde en üst katta oturuyoruz ama 4 katlı bina
O yüzden çeşit çok yapmam lazım:)Değil mi
O zaman iyi canım, dah çok alternatif var çay saati için:) Kalabalığa yetiştirmek de zor ya
O kadar az katlı bina yok ki burdaBenimde 4 sayılır altta toplantı salonu var.Onun dışında 3.kat:)
Üst katta oturmak güzel birde bizim evden ankaranın cogu görünüyor :)Benimde 4 sayılır altta toplantı salonu var.Onun dışında 3.kat:)
Ne güzel canım benim üstte 5 kat daha var:)Üst katta oturmak güzel birde bizim evden ankaranın cogu görünüyor :)