- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.033
- 798
İyiyim canım Sen nasılsın, dünden iyi misin❤Günaydın Nasılsın Ablacim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiyim canım Sen nasılsın, dünden iyi misin❤Günaydın Nasılsın Ablacim
Ağaç olmaya az bir zamanı kaldı koklerimi bıraktım kapıyanasılsın kuzum :)
Hamd olsun dün sabah ne idi öyle .İyiyim canım Sen nasılsın, dünden iyi misin❤
Günaydın canım❤Günaydın ❤yokluğundan yataklara düştüm sayfalar boş kaldı Minik Duduklu Tencere
Ağaç olmaya az bir zamanı kaldı koklerimi bıraktım kapıya
29 dakika önce halı yıkama geliyorum dedi
Allah daha iyi etsin canım Benim de baharda mide rahatsızlığım daha artıyor, bir an önce yaza geçsek:))Hamd olsun dün sabah ne idi öyle .
Gecerim benhatta kazeni de gececemSobiyet gene mi geçtin sen beni
Beş dakikaya geliyorum dedi 30 dakikada geldi sana yazarken canımhahah yıkamacı nasıl bekletir bu bayanı bulsak döverdik
yaz temizliğine başladın mı ah ne güzel bende halıları yıkamaya vereceğim bide beyazlar
bide köpeğim var renk değiştiler halı örtüsü alıcam nasipse
Çok hırslı gördüm seni azerinnGecerim benhatta kazeni de gececem
Benim hali yıkatma derdim yok ne güzel Bütün kalın halıları verdim birine makinada yıkanabilir halı aldımhahah yıkamacı nasıl bekletir bu bayanı bulsak döverdik
yaz temizliğine başladın mı ah ne güzel bende halıları yıkamaya vereceğim bide beyazlar
bide köpeğim var renk değiştiler halı örtüsü alıcam nasipse
Teşekkür ederimevet bencede ben bu sene çok üşüdümAllah daha iyi etsin canım Benim de baharda mide rahatsızlığım daha artıyor, bir an önce yaza geçsek:))
Ozamn destekliyorum kadınların gücü adına geç onuGecerim benhatta kazeni de gececem
Teşekkür ederim çiçeğim :)Kodu 39:)
Tadilattan sonra aynısını yapmayı düşünüyorumBenim hali yıkatma derdim yok ne güzel Bütün kalın halıları verdim birine makinada yıkanabilir halı aldım
Abla nasıl memnunmusun merak ediyorum onlarıBenim hali yıkatma derdim yok ne güzel Bütün kalın halıları verdim birine makinada yıkanabilir halı aldım
Teşekkür ederim çiçeğim :)
Ahh iste o iki oy olmayaydi coktan gecmistim kazeniÇok hırslı gördüm seni azerinn