- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.824
- 898
- 35
Günaydın kankacım ❤❤Günaydın kanka
Nasılsın canım ❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın kankacım ❤❤Günaydın kanka
Benim hali yıkatma derdim yok ne güzel Bütün kalın halıları verdim birine makinada yıkanabilir halı aldım
Çok memnunum canım:) Ama hepsi iyi olmuyor, ben instada bir sayfadan aldım 4-5 tane hepsi de çok iyi:)Abla nasıl memnunmusun merak ediyorum onları
Bu kodları hiç bilmiyorumKodu 39:)
Beş dakikaya geliyorum dedi 30 dakikada geldi sana yazarken canım
Allah tan on dk dememiş yoksa napardim
Yarin annem için Kur'an okutacamAllah izin verirse onun için yaptım canım baharla bir ılgım yok henüz
İyiyim canım gece dayanamadım çocuklar uyurken mutfak dolablarini sildim .Günaydın kankacım ❤❤
Nasılsın canım ❤
Benim halilar ondan olsa her gun yikar asarimÇok memnunum canım:) Ama hepsi iyi olmuyor, ben instada bir sayfadan aldım 4-5 tane hepsi de çok iyi:)
Evet canım:) Benim bir tanesi 6 m2 sığıyor makinaya:)inceleri diyorsun değilmi katlanıp giriyolar makinaya benim koridor halılarım öyle ama ev büyük anam ondan alsamda makinaya sığmıyor
Önümüzdeki altı ay temizlik yapmamayı dusunuyorum sezon finaliallah kabul etsin meleğim :) haha baharada gerek kalmadı be zaten surda ne kaldı tertemiz oldular bile
Ben de birkaç tanesini biliyorum:))Bu kodları hiç bilmiyorum
Evet canım:) Benim bir tanesi 6 m2 sığıyor makinaya:)
Önümüzdeki altı ay temizlik yapmamayı dusunuyorum sezon finali
Ne yapmışİyiyim canım gece dayanamadım çocuklar uyurken mutfak dolablarini sildim .
Bugünde iki odanın cami kaldı.
Yalnız benim komşu gene yapmış komşuluğunu çıldıracam
Abartma kız Ben 2 ayda bir yıkıyorumBenim halilar ondan olsa her gun yikar asarim
9 kilogenişlemesi inceyse sığar makinan kaç kg
GitmisGitmiş oylar geçmiş olsun canım
Af af yukardan aşağıyaNe yapmış
Abartma kız Ben 2 ayda bir yıkıyorum
9 kilo
Anlamadım Af af ne, kusmuş muAf af yukardan aşağıya
Reklama girer dimi söylersenÇok memnunum canım:) Ama hepsi iyi olmuyor, ben instada bir sayfadan aldım 4-5 tane hepsi de çok iyi:)
Ne yapmış
9 kilo
Bir abla bana birgün of çekme af çek demişti o günden beri of yerine af Allahım af diyorum bende :)Anlamadım Af af ne, kusmuş mu
Sen benim oglanlari bilmiyosun agizlarini bile silerler onaNe yapmış
9 kilo