- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.033
- 798
Hayırlı günler
Gelmezseler bana gönder Benim de cuma günü misafirim var, perşembe akşamdan başlarım:)Bende işlerimi bitirdim.Şekerparenin şerbetini döktüm,börekte pişiyor.Misafirlerin geleceğide kesin değil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı günler
Gelmezseler bana gönder Benim de cuma günü misafirim var, perşembe akşamdan başlarım:)Bende işlerimi bitirdim.Şekerparenin şerbetini döktüm,börekte pişiyor.Misafirlerin geleceğide kesin değil
İyiyim canım temizliğe devam camima kusmuslar nasıl temizlesem diye düşünüyorumNasılsın canım
Tamam ruzlu kurabiyede yaptım:)
Gelmezseler bana gönder Benim de cuma günü misafirim var, perşembe akşamdan başlarım:)
Yok artıkİyiyim canım temizliğe devam camima kusmuslar nasıl temizlesem diye düşünüyorum
Canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm hormonlu spiral düşünüyordum ben ama hamile kalmaktan çok korkuyorum senin de durumunu okuyunca çok ama çok üzüldüm çok geçmiş olsunYok abla
Canim hormonlu spiral vardi vardi o sebeple dis gebelik gecirmisim cocuk tupe yerlesmis buyumus damarlari catlatmis ic kanama baslamis tek tupumu aldilar migdeye kadar temizlediler ic kanamayi karnin agriyo diye geldim gozumu ameliyathanede actim birde acik ameliyat daha simdi simdi kendime geliyorum
Evime sokmam onları artık Allah a havale ediyorum bu yaptıkları bir değil iki değilYuhh diyorum ben olsam cagırırdım temizletirdim
Kolay bir tarif buluruz hatta yeni kategori daha kolay olabilir
Daha eskiside mi var ne biçim insanlarmısEvime sokmam onları artık Allah a havale ediyorum bu yaptıkları bir değil iki değil
Öyle tabi sen bizlerin ilk sunumları görsenay inşallah öyle olur :)
Bende işlerimi bitirdim.Şekerparenin şerbetini döktüm,börekte pişiyor.Misafirlerin geleceğide kesin değil
Tamam gelin yanına kısırda yaparımhemen biz misafir olsak tatlı ve böreği duyunca ben
Ohh ellerine sağlık minnoşumTamam ruzlu kurabiyede yaptım:)
Benimde haftaya olabilir ama onlara daha çok şey ve daha ağır şeyler yapmam lazım bugün gelecekler 1 saat oturacaklar:)
Sağol canım neyse bir şeyler düşünürüz birlikte bende tam karar vermedim:)Ohh ellerine sağlık minnoşum
Oy kankacim oy neler çekiyorum bilsenDaha eskiside mi var ne biçim insanlarmıs
Ne yapıyorsun canımHayırlı günler❤
Şalgamlı kisiri denedin mi hiçTamam gelin yanına kısırda yaparım
Yok canım ben Antep usulü yaparım:)Şalgamlı kisiri denedin mi hiç
Tamam gelin yanına kısırda yaparım
Turşuda varayyy canım hepte kısır çekiyordu bunu bana yapmayacaktın
Tasınma ihtimalin varsa tasın kankacım en üst katta otur o zaman ugrasmazsın :)Oy kankacim oy neler çekiyorum bilsen
Tasincam galiba ben burdan en iyisi o .