- 8 Nisan 2017
- 56.798
- 297.454
O zaman HaticeBana genelde Zeynep ler denk gelir kafam sarar çoğu zaman
O da değil, çok yakın olanlardan:))Birde en sevdiğim isim Hacer çocukken hayalimdi kızıma hacer ismi koymak ama nasip olmadı :)) Hacer ismi çok da yakın değil ama içimden onu da söylemek geldi :))
Bak buldum bir tane
Hatice,Ayşe ,Ümmü GülsümCıkss değil:)
Üçünden bir tanesiHatice,Ayşe ,Ümmü Gülsüm
Komşularımdan en samimi olduklarimin ısimleri de böyle biri Hatice diğeri Zeynep
Ümmü Gülsüm diğerlerine göre daha nadir konulan bir isim sanki Hatice Ayşe Fatma Zeynep daha çokHatice,Ayşe ,Ümmü Gülsüm
Komşularımdan en samimi olduklarimin ısimleri de böyle biri Hatice diğeri Zeynep
Aynen Ümmü Gülsüm'ün sadece Gülsüm'ü var isim olarak genelde:)Ümmü Gülsüm diğerlerine göre daha nadir konulan bir isim sanki Hatice Ayşe Fatma Zeynep daha çok
Kolay gelsin canımBen çıkıyorum yemek yapmak lazım bugün tatlı yapmayı deneyecektim ama olmadı olmayınca da burda takıldım kış uyuyorken gideyim optum hepinizi :))
Sağol ablamKolay gelsin canım
Komşularımdan en samimi olduklarimin ısimleri de böyle biri Hatice diğeri Zeynep ❤
Benim çocukluk arkadaşım vardı Ümmü Gülsüm diyeAynen Ümmü Gülsüm'ün sadece Gülsüm'ü var isim olarak genelde:)
Selam canım hoşgeldin
Hoşbuldum canımSelam canım hoşgeldin
Şu anda yapıyor olması lazım bir saat önce yapacağını söylediHoşbuldum canımtatlı yapan oldu mu diye geldim Yokmuş Smile Forever yapacaktı sanki akşam yanlış hatırlamıyorsam
Mm anladım canım bende bu ay fire veriyorum katılmayacağım Nisan’da nasipse artık sen katılacak mısn pekiŞu anda yapıyor olması lazım bir saat önce yapacağını söyledi