Evde olsan ayarliyorsuj bişey ama dışarda öyle değil hastanede ne yiyebilirsin ki en sağlıklı eşim gidiyor bir poşet simit poğaça börek alıp geliyor saatlerce ayakta kalıyoruz
Bana tak etti kilolar da yapamiyorum bu ara bazı şeyleri
Evde olsan ayarliyorsuj bişey ama dışarda öyle değil hastanede ne yiyebilirsin ki en sağlıklı eşim gidiyor bir poşet simit poğaça börek alıp geliyor saatlerce ayakta kalıyoruz
Bana tak etti kilolar da yapamiyorum bu ara bazı şeyleri
Bana da gaz verdi bana da oy vermedi Ama Allah için güzeldi sunumun ,ben de beğendim.
Bana da ilk katıldığımda vermişti galiba O da acemi sevinsin diye
Başka verdi mi acaba ,hatırlamıyorum.Onun işi de zor,herkes Ondan oy bekliyor
Bana da gaz verdi bana da oy vermedi Ama Allah için güzeldi sunumun ,ben de beğendim.
Bana da ilk katıldığımda vermişti galiba O da acemi sevinsin diye
Başka verdi mi acaba ,hatırlamıyorum.Onun işi de zor,herkes Ondan oy bekliyor
Sever seveeerrrBak moral vermiş sana
Yoksa pii beceriksiz az oy almışsın mı dedi,boşa uğraştın mı dediYerken öyle demiyordun ama deseydin
Teessüf ederim eşine Benim baklavamı da beğenseydi ya
Sever seveeerrrBak moral vermiş sana
Yoksa pii beceriksiz az oy almışsın mı dedi,boşa uğraştın mı dediYerken öyle demiyordun ama deseydin
Teessüf ederim eşine Benim baklavamı da beğenseydi ya
Enee canfeb değil ya azerin diyecektim azerininkine kendimi yapmış dedi inanamadı insanüstü gördü heralde
Yok hiç birini demedi bence çok güzel dedi
Seninkine dedi ki tabak çok karışık dedi o serptiği şeyler sanki önce bir tabak yenilmiş yeni baklavalar o tabağa konulmuş gibi dedi
Enee canfeb değil ya azerin diyecektim azerininkine kendimi yapmış dedi inanamadı insanüstü gördü heralde
Yok hiç birini demedi bence çok güzel dedi
Seninkine dedi ki tabak çok karışık dedi o serptiği şeyler sanki önce bir tabak yenilmiş yeni baklavalar o tabağa konulmuş gibi dedi