En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
İstesen oldurursun demekki daha kilolar tak dememiş :)
Sen bilirsin canım benim
Evde olsan ayarliyorsuj bişey ama dışarda öyle değil hastanede ne yiyebilirsin ki en sağlıklı eşim gidiyor bir poşet simit poğaça börek alıp geliyor saatlerce ayakta kalıyoruz

Bana tak etti kilolar da yapamiyorum bu ara bazı şeyleri

Hiç sorma ya nevreste bile verdi gazı gitti başkasına oy verdi daha onun bile 1 oyu nasip değil bana. Al işte sevmiyor beni ne desin daha
Beni de sevmiyor ki olsun biz birbirimizi severiz

Evden hazırla salatanı falan minik ya haklısın tabi ama işte fedakarlık gerekiyor istediğin kiloya gelmek için

Hiç sorma ya nevreste bile verdi gazı gitti başkasına oy verdi daha onun bile 1 oyu nasip değil bana. Al işte sevmiyor beni ne desin daha
Bana da gaz verdi bana da oy vermedi Ama Allah için güzeldi sunumun ,ben de beğendim.
Bana da ilk katıldığımda vermişti galiba O da acemi sevinsin diye
Başka verdi mi acaba ,hatırlamıyorum.Onun işi de zor,herkes Ondan oy bekliyor

Yok bana ilk katılışımdada oy vermesi sevinemedim hiç. Vah benim tavuklu arpa şehriye pilavım vahhh bide söz verdim diye ablamın evinde yapmıştım

Yok bana ilk katılışımdada oy vermesi sevinemedim hiç. Vah benim tavuklu arpa şehriye pilavım vahhh bide söz verdim diye ablamın evinde yapmıştım

Oyyyy oyyyy kıyamam üzülme oyyy diye

Akiam eşimle kritiğini yaptık yarışmanın e malum oda beni sevmez ama en çok canfebinkiyle benimkini beğendi
Sever seveeerrrBak moral vermiş sana
Yoksa pii beceriksiz az oy almışsın mı dedi,boşa uğraştın mı dediYerken öyle demiyordun ama deseydin
Teessüf ederim eşine Benim baklavamı da beğenseydi ya

Sever seveeerrrBak moral vermiş sana
Yoksa pii beceriksiz az oy almışsın mı dedi,boşa uğraştın mı dediYerken öyle demiyordun ama deseydin
Teessüf ederim eşine Benim baklavamı da beğenseydi ya
Enee canfeb değil ya azerin diyecektim azerininkine kendimi yapmış dedi inanamadı insanüstü gördü heralde
Yok hiç birini demedi bence çok güzel dedi
Seninkine dedi ki tabak çok karışık dedi o serptiği şeyler sanki önce bir tabak yenilmiş yeni baklavalar o tabağa konulmuş gibi dedi

Bana da karışık gibi geldi,diğer gün yine çektim de daha uzaktan olmuştu

Bana da karışık gibi geldi,diğer gün yine çektim de daha uzaktan olmuştu
Niye uzaktan çekiyorsun birde böyle saten olmasa ne bileyim bir fon falan daha çok ilgi çekiyor artık benimki hariç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…