• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
2 oy hakkım var birini kendime verdim :rapci: neticede tadı çok güzeldi valla :KK70:
Hippos geri döndüm demek cok sevindim canim benim,gozlerim seni cok aradi buralarda.sohbetini ozluyordum.napiyosun neler yaptin gorusmeyeli

Yemin ediyorum halimi görseniz acırsınız :))) hepsinin görselini açtım ağzım sulanıyor, oyyyhhh içim gidiyor resmen, beni şerbetlerine bulayın :KK70:rahmetli babamda benim gibi tatlıya müptelaydı, sizlere tiksindirici gelebilir ama babamla şerbetli tatlıların şerbetini içerdik resmen:)) damardan tatlı verseler hayır demeyiz :))
Bu kategori bana eziyet resmen:silah:
Allah rahmet eylesin insallah..
Yoo hic tiksindirici gelmedi aksine alışık olduğum bi durum😂 benim babamda ekmeğe serbet dök tatlı die yerim der o derece:kk77: insanin nasi cani cekmesin tatlilar harika😋
Bu arada ben anlamam balli diince uzerime alindim haberiniz olsun😍

Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun.. bazi zamanlar bizlerde şerbet dagitilir bardak bardak ozman bnde cok icerim😊😊
Amin inşaallah, ay ne güzel, ben de tiksindirici bulunur diye pek söylemem şerbet içtiğimi, mesela annem ıyyyyy derdi :))) genç kızken gece yarısı bile yataktan kalkıp hiç tatlı yoksa bebek muhallebisi yaptığımı bilirim, rahmetli babamda kokuya uyanırdı beraber yerdik :))

Işte görün, biz şerbetsiz yiyelim tombul olalım mune abla şerbeti siyirsin zayıf olsun :KK11:
Genetik avantaj, babamın genleri var ama menopoz hepinizin hıncını alır benden, kesin göbeklenirim :KK70:o yüzden bence ben menopoza girmeyeyim istemiyorum :)))
hemde ne şahane gidiyor ekşi ekşi 🔥
Her gece yediğimde aklıma gelirsin abla ❤🤗
Mandonoz da şahane tıkıyorsa artık onuda yaparım aklına sağlık
Maydanoz ödem söktürüyor, bir ara istemsizce dadanmıştım maydanoza, limon sıkıp yiyordum baktım bende tokluk hissi yapıyor zayıflatmaya da başlatınca kestim, sürekli yiyince zayıflatıyor ama herkeste aynı etkiyi yapar mı bilmiyorumHoppa

Maydanoz ödem söktürüyor, bir ara istemsizce dadanmıştım maydanoza, limon sıkıp yiyordum baktım bende tokluk hissi yapıyor zayıflatmaya da başlatınca kestim, sürekli yiyince zayıflatıyor ama herkeste aynı etkiyi yapar mı bilmiyorumHoppa
Bende hemen zayıflayanlardanım ama yinede yaparım tok tutsunda şu boğazımı. Gece 2 olmuş tatlılara baktıkça volta atmaya başladı midem. 😂

Allah rahmet eylesin insallah..
Yoo hic tiksindirici gelmedi aksine alışık olduğum bi durum😂 benim babamda ekmeğe serbet dök tatlı die yerim der o derece:kk77: insanin nasi cani cekmesin tatlilar harika😋
Bu arada ben anlamam balli diince uzerime alindim haberiniz olsun😍
Gitmiş oylar geçmiş olsun canım ;)

Sen bence ilk yapmadigin için ve yakın çekim yapmadigin için böyle :ıslık:
İlk yapmamanın etkisi olsaydı künefe 1.olmazdı:olamaz:
Tabağı ve fincanı kadraja alana kadar yakın çektim işte :confused:,daha yakın çekince ya tabak yarım kalıyordu ya fincan çıkmıyordu.Tepsideki sunumu koysam kesin daha çok oy gelirdi ama ben sunum seviyorum ,varsın beğenilsin övgü olsun da 1.olmayayım :KK45:

Back