• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Iki olsaydı güzel olurdu :))
Biraz orda takılıp görüntülenmesini artırmak lazımm
Burası bir bitsin bakalım hezimeti şöyle damarımıza bir işleyelim :D
Aklında başka biri var demiiii kirmizi pabuç :D
Benim ordada iddiam yok katılmak için katıldım canım :)

Bilmiyorumki tektir sanırım :) oranında amacı sanırım diğer yarışmaya bebek maması sponsor şeysi :) fakat şuanda burda yarışılınca oranın göüntülenmesi çok az belki yeni kategori yerine ordan devam edilir

bebem yok ama bakayım mamana :D nasılmış :halay:

Burası bir bitsin bakalım hezimeti şöyle damarımıza bir işleyelim :KK70:
Aklında başka biri var demiiii kirmizi pabuç :KK70:
Benim ordada iddiam yok katılmak için katıldım canım :)
Katılmamıs olsaydı ilk aklımdaki sendin canım ama iki oy olursa yine veririm inşallah,
Gayet güzel yapmıssın canım besleyici bir mama olmus hiç belli olmaz yani kazansbilirsin

Enee canfeb değil ya azerin diyecektim :D azerininkine kendimi yapmış dedi inanamadı insanüstü gördü heralde :D
Yok hiç birini demedi bence çok güzel dedi
Seninkine dedi ki tabak çok karışık dedi o serptiği şeyler sanki önce bir tabak yenilmiş yeni baklavalar o tabağa konulmuş gibi dedi :sus:
Saygilar enisteye😃ahh iste kazen yakti beni🤔
Niye sen cevaplıyorsun ben cevaplayacaktım :KK67:Boşuna mı bakmaya gittim taaa oraya :KK53:Galiba canımız ister diye korkusundan tıklamayanlar oldu:sus:Ya da akşam gitti ya bildirim ,çoğu akşam girmiyor,sabah ta yatıyorlardır hala,belki akşama doğru çoğalır:sus:
Daha 4-5 gun var ya😃
Eze eze hemde utanın utanın :D
Ben gecicem bi kere kazeni gardasim🤣

Ne demek canım bence birinci olmayı hakediyorsun 😍
Nasip değilmiş canım :) ama senin gibi hem lezzete hem estetiğe bakan birinin oyunu almak bile yeterli cok şükür :) ❤

Katılmamıs olsaydı ilk aklımdaki sendin canım ama iki oy olursa yine veririm inşallah,
Gayet güzel yapmıssın canım besleyici bir mama olmus hiç belli olmaz yani kazansbilirsin
Ben hiç boşuna ümitlenmeyim şu hanım göbeği bile bu kadar az oy aldıysa orda mümkün değil 1. Coco diye başlayan arkadaş olabilir mamalarda şuan gelen tariflere göre ;)

Yaw ilk oyu ben verdim bak hic bana oyle seyler diyo mu😮
Gardaşlar arasında öyle şeylerin lafı olmaz sen yerini biliyorsun zaten, Emira ile hiç böyle bir konumuz olmamıştı pek muhabbetmizde olmayınca duygularımı ifade ettim :)

Ben hiç boşuna ümitlenmeyim şu hanım göbeği bile bu kadar az oy aldıysa orda mümkün değil 1. Coco diye başlayan arkadaş olabilir mamalarda şuan gelen tariflere göre :KK66:
Hepsine bakmadım canım bir senin tarife birde Kirmizi pabuc a baktım diğerlerine sonra bakacagım :))
Mama ile işim olmaayınca cokk ilgimi cekmedi :D

Back