- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.824
- 898
- 35
Inşallah canım bakalım yeni kategori ne olacak :))hahah inşallah canım bir dahakine bende bu heycana ortak olmak isterim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inşallah canım bakalım yeni kategori ne olacak :))hahah inşallah canım bir dahakine bende bu heycana ortak olmak isterim
Burası bir bitsin bakalım hezimeti şöyle damarımıza bir işleyelimIki olsaydı güzel olurdu :))
Biraz orda takılıp görüntülenmesini artırmak lazımm
Inşallah canım bakalım yeni kategori ne olacak :))
Emira SY oyun benim için çok kıymetli teşekkür ederim
Bilmiyorumki tektir sanırım :) oranında amacı sanırım diğer yarışmaya bebek maması sponsor şeysi :) fakat şuanda burda yarışılınca oranın göüntülenmesi çok az belki yeni kategori yerine ordan devam edilir
Katılmamıs olsaydı ilk aklımdaki sendin canım ama iki oy olursa yine veririm inşallah,Burası bir bitsin bakalım hezimeti şöyle damarımıza bir işleyelim
Aklında başka biri var demiiii kirmizi pabuç
Benim ordada iddiam yok katılmak için katıldım canım :)
Ne olacagını bilmiyorum kikız yemek olmasın ya :/ valla beceremem
Saygilar enisteyeahh iste kazen yakti beniEnee canfeb değil ya azerin diyecektim azerininkine kendimi yapmış dedi inanamadı insanüstü gördü heralde
Yok hiç birini demedi bence çok güzel dedi
Seninkine dedi ki tabak çok karışık dedi o serptiği şeyler sanki önce bir tabak yenilmiş yeni baklavalar o tabağa konulmuş gibi dedi
Daha 4-5 gun var yaNiye sen cevaplıyorsun ben cevaplayacaktım Boşuna mı bakmaya gittim taaa oraya Galiba canımız ister diye korkusundan tıklamayanlar olduYa da akşam gitti ya bildirim ,çoğu akşam girmiyor,sabah ta yatıyorlardır hala,belki akşama doğru çoğalır
Ben gecicem bi kere kazeni gardasimEze eze hemde utanın utanın
Nasip değilmiş canım :) ama senin gibi hem lezzete hem estetiğe bakan birinin oyunu almak bile yeterli cok şükür :) ❤Ne demek canım bence birinci olmayı hakediyorsun
Ben hiç boşuna ümitlenmeyim şu hanım göbeği bile bu kadar az oy aldıysa orda mümkün değil 1. Coco diye başlayan arkadaş olabilir mamalarda şuan gelen tariflere göreKatılmamıs olsaydı ilk aklımdaki sendin canım ama iki oy olursa yine veririm inşallah,
Gayet güzel yapmıssın canım besleyici bir mama olmus hiç belli olmaz yani kazansbilirsin
Yaw ilk oyu ben verdim bak hic bana oyle seyler diyo muNasip değilmiş canım :) ama senin gibi hem lezzete hem estetiğe bakan birinin oyunu almak bile yeterli cok şükür :) ❤
Çorba kızbebem yok ama bakayım mamana nasılmış
Gardaşlar arasında öyle şeylerin lafı olmaz sen yerini biliyorsun zaten, Emira ile hiç böyle bir konumuz olmamıştı pek muhabbetmizde olmayınca duygularımı ifade ettim :)Yaw ilk oyu ben verdim bak hic bana oyle seyler diyo mu
Çorba kız
Ne olacagını bilmiyorum ki
Bende beceremem ki
Keyfin nasıl isterse :)malzemeleri çoğaltıp yapabilirsin diyorsun
Hepsine bakmadım canım bir senin tarife birde Kirmizi pabuc a baktım diğerlerine sonra bakacagım :))Ben hiç boşuna ümitlenmeyim şu hanım göbeği bile bu kadar az oy aldıysa orda mümkün değil 1. Coco diye başlayan arkadaş olabilir mamalarda şuan gelen tariflere göre
Keyfin nasıl isterse :)
Kız ben yeniyim buralarda ama uzun zamandır yapılıyormus o yüzden eski kategorilerden biri olur :)))Sence ne olur önceden hangi yarışmalar oldu bilmiyorum ki