- 2 Aralık 2015
- 31.718
- 105.710
- 598
iyiyim canım ,sen nasılsın?Deynepimmmmm nasılsın
Beni deeSeni harcadılar matmazel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyiyim canım ,sen nasılsın?Deynepimmmmm nasılsın
Beni deeSeni harcadılar matmazel
Evde olsan ayarliyorsuj bişey ama dışarda öyle değil hastanede ne yiyebilirsin ki en sağlıklı eşim gidiyor bir poşet simit poğaça börek alıp geliyor saatlerce ayakta kalıyoruzİstesen oldurursun demekki daha kilolar tak dememiş :)
Sen bilirsin canım benim
Hiç sorma ya nevreste bile verdi gazı gitti başkasına oy verdi daha onun bile 1 oyu nasip değil bana. Al işte sevmiyor beni ne desin dahaSeni harcadılar matmazel
İyi bende kahvaltı hazırlayacağım inşallah işler variyiyim canım ,sen nasılsın?
Beni dee
Beni de sevmiyor ki olsun biz birbirimizi severizHiç sorma ya nevreste bile verdi gazı gitti başkasına oy verdi daha onun bile 1 oyu nasip değil bana. Al işte sevmiyor beni ne desin daha
Evden hazırla salatanı falan minik ya haklısın tabi ama işte fedakarlık gerekiyor istediğin kiloya gelmek içinEvde olsan ayarliyorsuj bişey ama dışarda öyle değil hastanede ne yiyebilirsin ki en sağlıklı eşim gidiyor bir poşet simit poğaça börek alıp geliyor saatlerce ayakta kalıyoruz
Bana tak etti kilolar da yapamiyorum bu ara bazı şeyleri
Bana da gaz verdi bana da oy vermedi Ama Allah için güzeldi sunumun ,ben de beğendim.Hiç sorma ya nevreste bile verdi gazı gitti başkasına oy verdi daha onun bile 1 oyu nasip değil bana. Al işte sevmiyor beni ne desin daha
sevmesede oy bari vereydi minikim yaBeni de sevmiyor ki olsun biz birbirimizi severiz
Yok bana ilk katılışımdada oy vermesi sevinemedim hiç. Vah benim tavuklu arpa şehriye pilavım vahhh bide söz verdim diye ablamın evinde yapmıştımBana da gaz verdi bana da oy vermedi Ama Allah için güzeldi sunumun ,ben de beğendim.
Bana da ilk katıldığımda vermişti galiba O da acemi sevinsin diye
Başka verdi mi acaba ,hatırlamıyorum.Onun işi de zor,herkes Ondan oy bekliyor
Oyyyy oyyyy kıyamam üzülme oyyy diyeYok bana ilk katılışımdada oy vermesi sevinemedim hiç. Vah benim tavuklu arpa şehriye pilavım vahhh bide söz verdim diye ablamın evinde yapmıştım
Seni sevmezmi seviyor hasta sanaBeni de sevmiyor ki olsun biz birbirimizi severiz
Akşam eşimle kritiğini yaptık yarışmanın e malum oda beni sevmez ama en çok azerinle benimkini beğendiOyyyy oyyyy kıyamam üzülme oyyy diye
Sever seveeerrrBak moral vermiş sanaAkiam eşimle kritiğini yaptık yarışmanın e malum oda beni sevmez ama en çok canfebinkiyle benimkini beğendi
Enee canfeb değil ya azerin diyecektim azerininkine kendimi yapmış dedi inanamadı insanüstü gördü heraldeSever seveeerrrBak moral vermiş sana
Yoksa pii beceriksiz az oy almışsın mı dedi,boşa uğraştın mı dediYerken öyle demiyordun ama deseydin
Teessüf ederim eşine Benim baklavamı da beğenseydi ya
Enee canfeb değil ya azerin diyecektim azerininkine kendimi yapmış dedi inanamadı insanüstü gördü heralde
Yok hiç birini demedi bence çok güzel dedi
Seninkine dedi ki tabak çok karışık dedi o serptiği şeyler sanki önce bir tabak yenilmiş yeni baklavalar o tabağa konulmuş gibi dedi
Niye uzaktan çekiyorsun birde böyle saten olmasa ne bileyim bir fon falan daha çok ilgi çekiyor artık benimki hariç
Bana da karışık gibi geldi,diğer gün yine çektim de daha uzaktan olmuştu