• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Gece gece resmen tatlı krizine gireyim diye bildirim gelmiş:))) sizin yüzünüzden paket paket bisküvi alıp yedim kurabiye canavarına döndüm sayenizde :KK70:
Oylasam oylamadığım tatlıların boynu bükük kalacak, oylamasam hepsi çok güzel, çekimser seçeneği yok mu veya hepsi seçeneği de kabulüm, çok zorluyorsunuz beni:KK14:
Arkadaş kategorisinden ver gitsin abla, ben kafam hep karışınca öyle yapıyorum:D

Diyete basladigimin ikinci gecesinde adeta buyuk bir sinav verdim😅 cikolataya olan ozlemimden ve hafiz mustafa‘ dan yemeye bayildigim cikolatali baklavaya oyumu verdim, yiyenlere afiyet olsun 😋
2. Oy boş mu

Oylayin bence bütün tatlilarimiz güzel şansa kim kazanırsa seviniyoruz biz :KK54:
Seçmek çok zor, hele benim gibi tatlısever biri için çok daha zor, emeklerinize sağlık her biriniz o kadar özenmiş ve emek vermişsiniz ki, içlerinden kendimi kaybederek yediğim çok tatlı var:kk77:

Seçmek çok zor, hele benim gibi tatlısever biri için çok daha zor, emeklerinize sağlık her biriniz o kadar özenmiş ve emek vermişsiniz ki, içlerinden kendimi kaybederek yediğim çok tatlı var:kk77:
Acaba hangisi :))

Arkadaş kategorisinden ver gitsin abla, ben kafam hep karışınca öyle yapıyorum:KK70:
Ben en çok sevdiğim tatlı sıralamasından gideceğim sanırım, şerbetine kadar sıyırdığım tatlılardan seçeyim, şerbet sıyırılır mı valla ben sıyırırım böyle ballı ballı :KK70:

Ben en çok sevdiğim tatlı sıralamasından gideceğim sanırım, şerbetine kadar sıyırdığım tatlılardan seçeyim, şerbet sıyırılır mı valla ben sıyırırım böyle ballı ballı :KK70:
Balli :eek: :confused:

Yemin ediyorum halimi görseniz acırsınız :))) hepsinin görselini açtım ağzım sulanıyor, oyyyhhh içim gidiyor resmen, beni şerbetlerine bulayın :KK70:rahmetli babamda benim gibi tatlıya müptelaydı, sizlere tiksindirici gelebilir ama babamla şerbetli tatlıların şerbetini içerdik resmen:)) damardan tatlı verseler hayır demeyiz :))
Bu kategori bana eziyet resmen:silah:

Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. bu arada yıllar önce senin Bi formda yazdığın şeyi uygularım acıktıkça, roka domates biraz tuz. 🤗🤗🤗🤗
Üfff süper gidiyor değil mi:))) Valla ben de hala acıktıkça roka domates yerim, körpe salatalık varsa o da süper gidiyor, yemeyi abartırsam tıkasın diye bir demet maydanoza limon sıkıp yiyorum, onu da deneyebilirsin, yalnız şahanesin ben bile unutmuşum yazdığımı, hafızana hayran kaldım :KK52:

Yemin ediyorum halimi görseniz acırsınız :))) hepsinin görselini açtım ağzım sulanıyor, oyyyhhh içim gidiyor resmen, beni şerbetlerine bulayın :KK70:rahmetli babamda benim gibi tatlıya müptelaydı, sizlere tiksindirici gelebilir ama babamla şerbetli tatlıların şerbetini içerdik resmen:)) damardan tatlı verseler hayır demeyiz :))
Bu kategori bana eziyet resmen:silah:
Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun.. bazi zamanlar bizlerde şerbet dagitilir bardak bardak ozman bnde cok icerim😊😊

Işte görün, biz şerbetsiz yiyelim tombul olalım mune abla şerbeti siyirsin zayıf olsun :KK11:

Üfff süper gidiyor değil mi:))) Valla ben de hala acıktıkça roka domates yerim, körpe salatalık varsa o da süper gidiyor, yemeyi abartırsam tıkasın diye bir demet maydanoza limon sıkıp yiyorum, onu da deneyebilirsin, yalnız şahanesin ben bile unutmuşum yazdığımı, hafızana hayran kaldım :KK52:
hemde ne şahane gidiyor ekşi ekşi 🔥
Her gece yediğimde aklıma gelirsin abla ❤️🤗
Mandonoz da şahane tıkıyorsa artık onuda yaparım aklına sağlık

Back