- 24 Haziran 2015
- 39.909
- 154.646
- 598
Tamamdır bende arada guncelliyorum ben sen merak etmeKukrim nerelerdesin bana bir daha okuyup üfle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamamdır bende arada guncelliyorum ben sen merak etmeKukrim nerelerdesin bana bir daha okuyup üfle
Cevizli sarayla gül tatlısını gitmişti , keşke kendime oy verseymişimKime oy verdin bakim..
Bir tane mi kullandınız iki oy hakkınız vardıKaymaklı şöbiyet dedim ama hepsi çok güzel görünüyor herkese başarılar dilerim.
Belki armut yerine ayva olsaydı daha farklı olurduAyva tatlısı yenmese de biliniyor yine de.Allah razı olsun, bir yarışmayı daha son sıralarda götürüyorum
Olsun digisik tarif sonuçta, bir daha böyle yapmayacağım gururum inciniyorBelki armut yerine ayva olsaydı daha farklı olurduAyva tatlısı yenmese de biliniyor yine de.
BENim de sana 4 oyum kalmış sonrası şöbiyet ve künefeBenimde sana 2 oyum kalmış sonraki hedef künefe
Peehhhh,ben en favoriyi buldum da ne olduOlsun digisik tarif sonuçta, bir daha böyle yapmayacağım gururum inciniyor
Nevreste bana bir daha ki kategori en favori tariflerden ayır, yiteeeeeeerrrr sonlarda olduğum
Cabbuk geri ver oyumuBENim de sana 4 oyum kalmış sonrası şöbiyet ve künefe
22 oyun var.Ben nerdeyim aceba? Oy veremedim goremiorum: (
2 oy hakkım var birini kendime verdim neticede tadı çok güzeldi vallaCevizli sarayla gül tatlısını gitmişti , keşke kendime oy verseymişim
22 iyi gidiyorsunBen nerdeyim aceba? Oy veremedim goremiorum: (
Sen bence ilk yapmadigin için ve yakın çekim yapmadigin için böylePeehhhh,ben en favoriyi buldum da ne oldu
VERdim oyumuda kazen abi onde.. sanirim tehditler ise yaramis22 oyun var.
En temizi, keşke bende öyle yapsaydım2 oy hakkım var birini kendime verdim neticede tadı çok güzeldi valla
Foto etkiliyor gercekten.. yasminin fotolari genelde parlak guzel kazeninki guzel cikmisSen bence ilk yapmadigin için ve yakın çekim yapmadigin için böyle
Yok canım sizlere yetişmem imkansız sonuçta benim tatlı sizinki kadar genel değil yöresel, onu bilenler bide eş dost veriyor işte 3 oy hakkı olsaydı sıradaki sendin olsun yabancıya gitmedi oyun memleketinin gelinine gitti öyle düşün mutlu olCabbuk geri ver oyumu
Kesinlikle, net foto net oyFoto etkiliyor gercekten.. yasminin fotolari genelde parlak guzel kazeninki guzel cikmis
Adminlikle alakasi yokKesinlikle, net foto net oy