• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Yok canım sizlere yetişmem imkansız sonuçta benim tatlı sizinki kadar genel değil yöresel, onu bilenler bide eş dost veriyor işte :KK66: 3 oy hakkı olsaydı sıradaki sendin :KK66: olsun yabancıya gitmedi oyun memleketinin gelinine gitti öyle düşün mutlu ol :KK70:
Iyi bari motive diyim kendimi :KK53:

Birazda sunumdan çok bilindik popüler tatlılara verilmiş oylar bence sunuma çok bakılmamış herkez sevdiği tatlıya vermiş ;) ,aslında tek bir çeşit olup sunumlar yarışabilir daha cok böyle bence sunum geri planda kalıyor Kazen Kazen bey bunuda deneseniz fikrimce tabiki artı ve eksileri neler olur bilemem..;)

İki oy hakkı varmış verdikten sonra farkettim
Nasip böyleymiş :)
Nevzine tatlısına verdim
Hep o cevizler yüzünden :)
Kim yaptıysa cevize şükretsin :KK53:
Bütün hepsi cevizli tatlıydı nerdeyse :mad::KK70: hayırlı olsun oyunuz bana gelmemiş ama ;)

Bütün hepsi cevizli tatlıydı nerdeyse :mad::KK70: hayırlı olsun oyunuz bana gelmemiş ama :KK66:
Nevzine hiç bildiğim bir tatlı değil
İlk kez duydum ama bi çekti beni nedense :)
Kime gittiyse hayırlı olsun

Gece gece resmen tatlı krizine gireyim diye bildirim gelmiş:))) sizin yüzünüzden paket paket bisküvi alıp yedim kurabiye canavarına döndüm sayenizde :KK70:
Oylasam oylamadığım tatlıların boynu bükük kalacak, oylamasam hepsi çok güzel, çekimser seçeneği yok mu veya hepsi seçeneği de kabulüm, çok zorluyorsunuz beni:KK14:

Gece gece resmen tatlı krizine gireyim diye bildirim gelmiş:))) sizin yüzünüzden paket paket bisküvi alıp yedim kurabiye canavarına döndüm sayenizde :KK70:
Oylasam oylamadığım tatlıların boynu bükük kalacak, oylamasam hepsi çok güzel, çekimser seçeneği yok mu veya hepsi seçeneği de kabulüm, çok zorluyorsunuz beni:KK14:
Oylayin bence bütün tatlilarimiz güzel şansa kim kazanırsa seviniyoruz biz :KK54:en sonda bi tatlı var o hariç :rolleyes:

Back