Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yok canım sizlere yetişmem imkansız sonuçta benim tatlı sizinki kadar genel değil yöresel, onu bilenler bide eş dost veriyor işte 3 oy hakkı olsaydı sıradaki sendin olsun yabancıya gitmedi oyun memleketinin gelinine gitti öyle düşün mutlu ol
Birazda sunumdan çok bilindik popüler tatlılara verilmiş oylar bence sunuma çok bakılmamış herkez sevdiği tatlıya vermiş ,aslında tek bir çeşit olup sunumlar yarışabilir daha cok böyle bence sunum geri planda kalıyor Kazen
bey bunuda deneseniz fikrimce tabiki artı ve eksileri neler olur bilemem..
Gece gece resmen tatlı krizine gireyim diye bildirim gelmiş:))) sizin yüzünüzden paket paket bisküvi alıp yedim kurabiye canavarına döndüm sayenizde
Oylasam oylamadığım tatlıların boynu bükük kalacak, oylamasam hepsi çok güzel, çekimser seçeneği yok mu veya hepsi seçeneği de kabulüm, çok zorluyorsunuz beni
Gece gece resmen tatlı krizine gireyim diye bildirim gelmiş:))) sizin yüzünüzden paket paket bisküvi alıp yedim kurabiye canavarına döndüm sayenizde
Oylasam oylamadığım tatlıların boynu bükük kalacak, oylamasam hepsi çok güzel, çekimser seçeneği yok mu veya hepsi seçeneği de kabulüm, çok zorluyorsunuz beni
Diyete basladigimin ikinci gecesinde adeta buyuk bir sinav verdim cikolataya olan ozlemimden ve hafiz mustafa‘ dan yemeye bayildigim cikolatali baklavaya oyumu verdim, yiyenlere afiyet olsun