Konumu kopyalayıp url olarak ekledim:)Ben onu dosya olarak ekleyemedim sen nasıl ekledin abla ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konumu kopyalayıp url olarak ekledim:)Ben onu dosya olarak ekleyemedim sen nasıl ekledin abla ?
Oy vermek zorunda değilim demi sadece saklayacaksınızKukrim ufak tefek bişey sen gel benim profile ben minik değilim saklan bal petegindeki arılar sana yaklasani sokar hem
Yenmiş tırnağın nesini merak ediyorsunCok merak ettim dur bakem ben de
Kunefe tum enercimi aldi
Kapı öyle açılıyor benim oy vermeden girenezsin ki yoksa kapim sana hep açıkOy vermek zorunda değilim demi sadece saklayacaksınız
Hakket yedin mi kiz tirnaginiYenmiş tırnağın nesini merak ediyorsun
Gelmişken boş çıkmasın canimOy vermek zorunda değilim demi sadece saklayacaksınız
Beni saklayacak başkasını bulurumKapı öyle açılıyor benim oy vermeden girenezsin ki yoksa kapim sana hep açık
:))Sen benim nasıl kukredigimi bilmiyorsun galiba
Ben tele indirildiğimi denedim. Avatar a koydum ama msj olarak eklediğimde uzantısı uygun değil gibi bişey yazmıştı sanki denemedim sonra :/Konumu kopyalayıp url olarak ekledim:)
Beni saklayacak başkasını bulurum
Ben pcdeyim telden nasıl bilmiyorum:):))
Ben tele indirildiğimi denedim. Avatar a koydum ama msj olarak eklediğimde uzantısı uygun değil gibi bişey yazmıştı sanki denemedim sonra :/
Yemedim kopartıp atıyorum ben bir kereHakket yedin mi kiz tirnagini
Yok yok onun ora kalabalık darlanirsin sen ordaBeni Zipzip- saklayacakmış
Beni Zipzip- saklayacakmış
Doğru söylüyorsun, ama O tür durumlarda benim ergeni kullanıyorum ben oğlum bak öğren eşin çalışan kadın olur yardımcı olursun eşine, ayağına çocuğun etinden sütünden bayağı faydalanıyorum.Bak şimdiden çok meraklandım ve heyecanlandım
Paketi açıp tencereye dökerken yorulursan yardım alabilirsin bizim için hiç sakıncası yok
konuyu anlamadım ama saklarım :)Beni Zipzip- saklayacakmış
Kocaman oğlunuz mu varO zaman siz beni kandırıyorsunuz mutlaka pudinge şerbet hangi aşamada konur biliyorsunuzdurDoğru söylüyorsun, ama O tür durumlarda benim ergeni kullanıyorum ben oğlum bak öğren eşin çalışan kadın olur yardımcı olursun eşine, ayağına çocuğun etinden sütünden bayağı faydalanıyorum.