Kazen'e oy vermedim anlarsa sen saklarsın benikonuyu anlamadım ama saklarım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kazen'e oy vermedim anlarsa sen saklarsın benikonuyu anlamadım ama saklarım :)
Ben o gün 1 kg ile seni geçecektim öyle umut ediyordum bir yerlerde yanlış yapıyorum ama neredeNiye 77lerde takıldın sen ne olacak böyle
Bende yiyorum yani kopartıyorum nolmuşdaYemedim kopartıp atıyorum ben bir kere
Hah o zaman baskaYemedim kopartıp atıyorum ben bir kere
Ama bakın örnek alın oy istemeden saklayacaktı benikonuyu anlamadım ama saklarım :)
Kime gitti oyların ??Kazen'e oy vermedim anlarsa sen saklarsın beni
HihhhAma bakın örnek alın oy istemeden saklayacaktı beni
Ben kendimden bahsedip 3 parmağın dahil olduğu foto atmıştım ondan bahsediyoruzBende yiyorum yani kopartıyorum nolmuşda
oyun için tesekkür ederimAma bakın örnek alın oy istemeden saklayacaktı beni
Rica ederim canımoyun için tesekkür ederim
Unuttum hocam siz orayı anlattığınız ders bizim elektrikler yoktu, su da akmıyordu, doğalgazdan hiç bahsetmiyorum bileKocaman oğlunuz mu varO zaman siz beni kandırıyorsunuz mutlaka pudnge şerbet hangi aşamada konur biliyorsunuzdur
Neyinden umutluydun manisa bilmem nesini yedin öncemi sonramı? menü bildireceksin bana sen birlikte yapacaz yargılamadanBen o gün 1 kg ile seni geçecektim öyle umut ediyordum bir yerlerde yanlış yapıyorum ama nerede
Ya öğün annem e gittin onun tartisi hep yanlış çıkıyor orda dejavantaj oldu birde yanlış tartu üstüne yedim kebabıNeyinden umutluydun manisa bilmem nesini yedin öncemi sonramı? menü bildireceksin bana sen birlikte yapacaz yargılamadan
Estağfurullah hocamUnuttum hocam siz orayı anlattığınız ders bizim elektrikler yoktu, su da akmıyordu, doğalgazdan hiç bahsetmiyorum bile
Yine mi buldun beniNeyinden umutluydun manisa bilmem nesini yedin öncemi sonramı? menü bildireceksin bana sen birlikte yapacaz yargılamadan
Evet bahsettigim isleri hallediyoruz, o yuzden gelemiyorum sohbete. %80i bitti 2-3 gunluk isimiz kaldi sonra insallah yine gelirimCanım nasılsın hiç görünmüyorsunİşlerini toparladın mı
Kendine liste yap haftalık menü listesi.Ya öğün annem e gittin onun tartisi hep yanlış çıkıyor orda dejavantaj oldu birde yanlış tartu üstüne yedim kebabı
Allah kolaylık versin canım bekliyorumEvet bahsettigim isleri hallediyoruz, o yuzden gelemiyorum sohbete. %80i bitti 2-3 gunluk isimiz kaldi sonra insallah yine gelirim
Teşekkür ederimOyumu saray sarması ve ekmek kadayıfına kullandım..
İyi oLAN kazansın.. ❤❤