- 16 Mart 2016
- 6.437
- 7.717
- 198
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarin pogca yapicam:)) baklava niyetlendimAman uzamasın:)
Ne yaptın baklavalar,börekler devam mı:)
Sen benim tatlıya saklan ben seni korurumBenim ki farkedilmez değil mi renk farklı ya
1.olunca neler olacak mı diyelimBence "birinci olunca" demeliyiz :)
Evet evet,öyle diyelim1.olunca neler olacak mı diyelim
Şerbetlilere özel buSebo hiç durmadan oynuyor
Allah kolaylık versin canım senin çocuklar çok şanslı maşaallahYarin pogca yapicam:)) baklava niyetlendim
Yapmadim valla.. yakinda gelecek insallah:)) sen nasilsin ozledim sizi yaa
Senin cocuklarinda cok sansli boncuumAllah kolaylık versin canım senin çocuklar çok şanslı maşaallah
Bizde seni özledik
Gözüm çok takılıyorŞerbetlilere özel bu
Sağol canım benimSenin cocuklarinda cok sansli boncuum
Tamam saklanayımSen benim tatlıya saklan ben seni korurum
Ben onu dosya olarak ekleyemedim sen nasıl ekledin abla ?Gözüm çok takılıyor
Sütlü tatlılarda gümbür gümbür geleceğimGelseydin biz o aşamayı seninle bulurduk
Cok merak ettim dur bakem ben deBir sürü ziyaret i benim parmaklarımı gormusmudur
Kunefe tum enercimi aldiBirTutamMutluluk20 sen neden uzaksın senin evin burası kankiim :))
Bak şimdiden çok meraklandım ve heyecanlandımSütlü tatlılarda gümbür gümbür geleceğim
Bekleyin beni
Hazır keşgül çıkmış süt ile karıştırarak
Tüm marifetimi ve mutfaktaki tüm dişiliğimi sergileyeceğim
Kukrim ufak tefek bişey sen gel benim profile ben minik değilim saklan bal petegindeki arılar sana yaklasani sokar hemTamam saklanayım
Bak şimdiden çok meraklandım ve heyecanlandım
Paketi açıp tencereye dökerken yorulursan yardım alabilirsin bizim için hiç sakıncası yok
Sen benim nasıl kukredigimi bilmiyorsun galibaKukrim ufak tefek bişey sen gel benim profile ben minik değilim saklan bal petegindeki arılar sana yaklasani sokar hem