Ya 1. olursaKünefe depar attı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya 1. olursaKünefe depar attı
Hoşgeldin :)):)) naber?
Almiyolarki siteyeMune sagolsunİyi çok şükür canım :) sen nasılsın ne oldu öyle gittin baya gelmedin
Hosbulduk kuzuuHoşgeldin :))
Evet canım senin cezalar uzadı galiba:)İyi ki baştan yapmışsın:)Çocuklar nasıl iyisiniz inşaallahYa mail adresine mail atamamislar vs tekrarveriyorum hata veriyor surekli.. neyse gormeyeli oykamaya geciomis bile:)
O zaman bizde ona verelim.Sonra oy vermeyenlere ceza falan olurO Kazen in emri zaten olacak
Canım nasılsın hiç görünmüyorsunİşlerini toparladın mıBildirim gitmis ya vay Kazen emmi vay. Kirdin gectin bizi
Nerede geziyorBirTutamMutluluk20 sen neden uzaksın senin evin burası kankiim :))
Sen bana hiç vermedin oy cermediysen hatırlatayım hem bana vermen çok sey değiştirmezO zaman bizde ona verelim.Sonra oy vermeyenlere ceza falan olur
Bakıyor yazmıyor '))Nerede geziyor
Iyiler sukur.. yok boncuum benimki yine 7 gun sanirimEvet canım senin cezalar uzadı galiba:)İyi ki baştan yapmışsın:)Çocuklar nasıl iyisiniz inşaallah
Bence "birinci olunca" demeliyiz :)Ya 1. olursa
Sebo hiç durmadan oynuyorBakıyor yazmıyor '))
Boşver arada kaynariz kalabalıkta oyumuzun yokluğunu farketmezO zaman bizde ona verelim.Sonra oy vermeyenlere ceza falan olur
Aman uzamasın:)Iyiler sukur.. yok boncuum benimki yine 7 gun sanirim
Benim ki farkedilmez değil mi renk farklı yaBoşver arada kaynariz kalabalıkta oyumuzun yokluğunu farketmez