- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.824
- 898
- 35
Cook da yememissin kac gram artı geldin tatlı heyecanıda bittitğine göre senle aksam konusalım canım simdi işlerim varİk adet yedim gece eşim işten gelince yarım atmışım uyku sersemi toplamda 2.5
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cook da yememissin kac gram artı geldin tatlı heyecanıda bittitğine göre senle aksam konusalım canım simdi işlerim varİk adet yedim gece eşim işten gelince yarım atmışım uyku sersemi toplamda 2.5
Bende seni seviyorum ❤Seni seviyorum kaptan
Heryerde yakalarım ben :))Annemm yakalandı ya
İşin kötü yanı sabahtan beri yatıyorum kalkmaya dernanim yokSeni seviyorum kaptan
Annemm yakalandı ya
İyi diyelim iyi olsun halsizlik yorgunluk var bugünMinik Duduklu Tencere canım selammm dün Eskişehire gittik günübirlik çok soğuktu yoruldum ama güzeldi eğlendik..
Sen nasılsıınn?
Havalardandir usuttun mu acaba? Gecmis olsun sifa gondererim burdanİyi diyelim iyi olsun halsizlik yorgunluk var bugün
Cumartesi günü deniz havası çarptı sanırım tüm vucufum da ağrı var dudaklarım kupkuru yerimden kalkacak halim yok sürekli uyumak istiyorum çok sağol canımHavalardandir usuttun mu acaba? Gecmis olsun sifa gondererim burdan
Bence minigi vurunOo süpersin :))
Minikden bildirim gelmedi daha :))
Gecmiş olsun canım kendine gel sonra diyete kaldııg yerden devam edecegizBence minigi vurun
Ben bildirim de yaoamadim bakıyorum şimdi sayfayaGecmiş olsun canım kendine gel sonra diyete kaldııg yerden devam edecegiz
Tamam canım bildirimler menü sayfasında cogu ordanda bakabilirsinBen bildirim de yaoamadim bakıyorum şimdi sayfaya
Artık normal yere mı yapacağım bildirimi anlamadımTamam canım bildirimler menü sayfasında cogu ordanda bakabilirsin
Sabaha kadar o limon kafama çıkar dönerken yapıştırayımmıCanım limonu yarıya kesip topuğuna sar geceden, sabaha kadar beklesin. Topuk dikenine iyi geliyor
Bugün bildirimler karıstı canım normal sayfayada yapabilirsin :)Artık normal yere mı yapacağım bildirimi anlamadım
Evet bana da karışık geldi o yüzden sordumBugün bildirimler karıstı canım normal sayfayada yapabilirsin :)
İlk istediğim tarifi sobiyetti çok severim :)))Kanki oyun icin tesekkur ederim
Gardasim sende de mi topuk dikeni var ?annemde de varSabaha kadar o limon kafama çıkar dönerken yapıştırayımmı
İlk istediğim tarifi sobiyetti çok severim :)))
Banamı demek istiyosun senn kızım sana diyorum hesabıBirileri gelse de camlarımı silse,mutfak kilerimi düzenlese,mutfak dolabımı silse,insanlık ölmüş