- 24 Eylül 2018
- 98.600
- 295.190
- 698
Takipliyorlar biziFazla kişi de yok altta ama, görünmeyen 2 kişi ve 4 ziyaretçi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Takipliyorlar biziFazla kişi de yok altta ama, görünmeyen 2 kişi ve 4 ziyaretçi
Saol ablacım ❤Kolay gelsin canım
Aynı dertler bende de var, sonuç bahar yorgunluğu çıkıyorBenim değerler hep ideal çıkıyor ama suanki başka sanki yaaa sırt ağrısı kol bacak vücut yorgun gibi tuhaf böyle iştah da sıkıntı yok uyku istiyor vücut
Dün 5:30 da uyandim gün boyu hiç uyumadım gece 11 falandır yattım dün aslında yapmadigim şeyleri yaptı m yorgunluğun üstüne spor yapinca vücut yalpaladi sanırım
Seni acık hava carpmıs galiba canım cumartesi günü piknikte dinlen güzelce spor için cok zorlama simdiBenim değerler hep ideal çıkıyor ama suanki başka sanki yaaa sırt ağrısı kol bacak vücut yorgun gibi tuhaf böyle iştah da sıkıntı yok uyku istiyor vücut
Dün 5:30 da uyandim gün boyu hiç uyumadım gece 11 falandır yattım dün aslında yapmadigim şeyleri yaptı m yorgunluğun üstüne spor yapinca vücut yalpaladi sanırım
Sessiz izleyicilerTakipliyorlar bizi
Biri bendim galiba :)Sessiz izleyiciler
Eşime de dedim temiz hava çarptı galiba alışırsın cumartesi yine balığa gidiyoruz dediSeni acık hava carpmıs galiba canım cumartesi günü piknikte dinlen güzelce spor için cok zorlama simdi
Aynen aynen Sen beni izlemiyorsun galiba değil mi ?Sessiz izleyiciler
Yaşamaktan yoruldum bebağmBenim değerler hep ideal çıkıyor ama suanki başka sanki yaaa sırt ağrısı kol bacak vücut yorgun gibi tuhaf böyle iştah da sıkıntı yok uyku istiyor vücut
Artık izliyorumAynen aynen Sen beni izlemiyorsun galiba değil mi ?
Ben seni uzun zamandır izliyordum,simdi baktım yine,sanki izlemiyormusum gibi gösterdi TamamdırArtık izliyorum
Sen benim oğlumun doğum gününde üye olmuşsunBen seni uzun zamandır izliyordum,simdi baktım yine,sanki izlemiyormusum gibi gösterdi Tamamdır
Bende burmayi aynı sebepten biraktim sonra bi cesaret iyiki yapmışımSöbiyeti ben aldım ilk sonra Nevoş el açması dedi mümkün değil yapamam dedim bıraktım gardaşım kapmış helal olsun
Benim abimin doğum günü de aynı Yoksa sen benim annem misin ?Sen benim oğlumun doğum gününde üye olmuşsun
O zaman senin 13 yaşında olman lazımBenim abimin doğum günü de aynı Yoksa sen benim annem misin ?
E öyleyim ya zatenO zaman senin 13 yaşında olman lazım
Aynen öyle eşim uykumu açmak için bayağı çabaladı yalnızYaşamaktan yoruldum bebağm
Deynep'i derken sen kapattın önümüzüBende burmayi aynı sebepten biraktim sonra bi cesaret iyiki yapmışım
Ben olsam fena yapardım onuAynen öyle eşim uykumu açmak için bayağı çabaladı yalnız
Geç bakayım dersinin başına o zamanE öyleyim ya zaten