• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Benim değerler hep ideal çıkıyor ama suanki başka sanki yaaa sırt ağrısı kol bacak vücut yorgun gibi tuhaf böyle :KK43: iştah da sıkıntı yok :olamaz: uyku istiyor vücut

Dün 5:30 da uyandim gün boyu hiç uyumadım gece 11 falandır yattım dün aslında yapmadigim şeyleri yaptı m yorgunluğun üstüne spor yapinca vücut yalpaladi sanırım :KK43:
Aynı dertler bende de var, sonuç bahar yorgunluğu çıkıyor😐

Benim değerler hep ideal çıkıyor ama suanki başka sanki yaaa sırt ağrısı kol bacak vücut yorgun gibi tuhaf böyle :KK43: iştah da sıkıntı yok :olamaz: uyku istiyor vücut

Dün 5:30 da uyandim gün boyu hiç uyumadım gece 11 falandır yattım dün aslında yapmadigim şeyleri yaptı m yorgunluğun üstüne spor yapinca vücut yalpaladi sanırım :KK43:
Seni acık hava carpmıs galiba canım cumartesi günü piknikte dinlen güzelce spor için cok zorlama simdi

Seni acık hava carpmıs galiba canım cumartesi günü piknikte dinlen güzelce spor için cok zorlama simdi
Eşime de dedim temiz hava çarptı galiba alışırsın cumartesi yine balığa gidiyoruz dedi :olamaz:

Yaşamaktan yoruldum bebağm :KK14:

Söbiyeti ben aldım ilk sonra Nevoş el açması dedi mümkün değil yapamam dedim :KK70: bıraktım gardaşım kapmış helal olsun :KK70:
Bende burmayi aynı sebepten biraktim sonra bi cesaret iyiki yapmışım 😂😂

Back