- 25 Ağustos 2018
- 7.727
- 27.992
- 468
Evet canım varmış aslında bir başka topuk rahatsızlığı var oda olabilir film falan çekmeden tanı koydu daktircim :)Gardasim sende de mi topuk dikeni var ?annemde de var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım varmış aslında bir başka topuk rahatsızlığı var oda olabilir film falan çekmeden tanı koydu daktircim :)Gardasim sende de mi topuk dikeni var ?annemde de var
Bende kemik ucu iltihabı vardı bir ara üzerine basamiyordim topuguj inşallah öyle değildirEvet canım varmış aslında bir başka topuk rahatsızlığı var oda olabilir film falan çekmeden tanı koydu daktircim :)
Yok abla direk çoraplaEvet canım.Dr demişti oğlumu götürdüğümde .Kola içir,leblebi yedir demişti.Oğlum da kola içir dedi ya ,beni hep bu doktora getir demişti
Canım spor ayakkabı kullanıyorsun spor yaparken değil mi?
Tamam canım 100 gram artı ile geldim amabenim ankam veremediğim şey i ben diyete basladiigmda hemen eksilirdim niye eksilemiyorimCook da yememissin kac gram artı geldin tatlı heyecanıda bittitğine göre senle aksam konusalım canım simdi işlerim var
Söbiyeti ben aldım ilk sonra Nevoş el açması dedi mümkün değil yapamam dedim bıraktım gardaşım kapmış helal olsunİlk istediğim tarifi sobiyetti çok severim :)))
Kan değerlerine baktırdın mı hiç canımTamam canım 100 gram artı ile geldim amabenim ankam veremediğim şey i ben diyete basladiigmda hemen eksilirdim niye eksilemiyorim
Allah şifa versin kuzum yok bunun belirtiler topuk dikeniyle uyumlu ama fizik tedavi görmeme rağmen iyileşmediBende kemik ucu iltihabı vardı bir ara üzerine basamiyordim topuguj inşallah öyle değildir
Sabaha kadar o limon kafama çıkar dönerken yapıştırayımmı
Allah Allaaaahhh en sevdiğim kategori, hani böyle daha yemeden yalnızca görmek bile ağzınızı sulandırır, hani böyle hunharca yeme iştahınızı kabartır, yemezseniz hayatın tüm renkleri solacakmış, hiçbir şeyden tat alamayacakmışsınız gibi gelir ya hani, tatlılar benim için öyle işte, vazgeçilmez tutkum
Şu an hepsi karşımda onu yeme beni ye, beni oyla diyerek dans ediyor, bendeki fon müziği
aralarında zevkle yediğim çok tatlı var, seçim yapmak yine zorlayıcı olacak, hepinizin ellerine emeklerine sağlık, başarılar diliyorum
Allah Allaaaahhh en sevdiğim kategori, hani böyle daha yemeden yalnızca görmek bile ağzınızı sulandırır, hani böyle hunharca yeme iştahınızı kabartır, yemezseniz hayatın tüm renkleri solacakmış, hiçbir şeyden tat alamayacakmışsınız gibi gelir ya hani, tatlılar benim için öyle işte, vazgeçilmez tutkum
Şu an hepsi karşımda onu yeme beni ye, beni oyla diyerek dans ediyor, bendeki fon müziği
aralarında zevkle yediğim çok tatlı var, seçim yapmak yine zorlayıcı olacak, hepinizin ellerine emeklerine sağlık, başarılar diliyorum
Ben daha kaldırmadım montları hâlâ soğukBen de yatak odasına el atardım ,kışlık montları kaldırır,bazanın içi,gardrop içi düzenlemesi yapardım ,WC banyoyu foşur foşur domestos bacımla yıkardım
Bilmemm :)Niye kimseler yok
Bahar geldi, herkes dışarı attı kendini herhalde:)Bilmemm :)
Herkes pusuda,oylamayı sessizce takip ediyor Sandiklar açıldıkça illere göre oy dağılımını goreceğizNiye kimseler yok
Benim işlerim var bugün o yüzden cokk bakamiyorum :))Niye kimseler yok
Fazla kişi de yok altta ama, görünmeyen 2 kişi ve 4 ziyaretçiHerkes pusuda,oylamayı sessizce takip ediyor Sandiklar açıldıkça illere göre oy dağılımını goreceğiz
Kolay gelsin canımBenim işlerim var bugün o yüzden cokk bakamiyorum :))
Aksam 6-7 burda olurum :)
Benim değerler hep ideal çıkıyor ama suanki başka sanki yaaa sırt ağrısı kol bacak vücut yorgun gibi tuhaf böyle iştah da sıkıntı yok uyku istiyor vücutKan değerlerine baktırdın mı hiç canım