• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Evet canım varmış aslında bir başka topuk rahatsızlığı var oda olabilir film falan çekmeden tanı koydu daktircim :)
Bende kemik ucu iltihabı vardı bir ara üzerine basamiyordim topuguj inşallah öyle değildir :(

Evet canım.Dr demişti oğlumu götürdüğümde .Kola içir,leblebi yedir demişti.Oğlum da kola içir dedi ya ,beni hep bu doktora getir demişti:KK70:

Canım spor ayakkabı kullanıyorsun spor yaparken değil mi?
Yok abla direk çorapla :23:

Cook da yememissin kac gram artı geldin tatlı heyecanıda bittitğine göre senle aksam konusalım canım simdi işlerim var
Tamam canım 100 gram artı ile geldim ama🤯😕🤯benim ankam veremediğim şey i ben diyete basladiigmda hemen eksilirdim niye eksilemiyorim 😔😖

Bende kemik ucu iltihabı vardı bir ara üzerine basamiyordim topuguj inşallah öyle değildir :KK43:
Allah şifa versin kuzum yok bunun belirtiler topuk dikeniyle uyumlu ama fizik tedavi görmeme rağmen iyileşmedi

Allah Allaaaahhh en sevdiğim kategori, hani böyle daha yemeden yalnızca görmek bile ağzınızı sulandırır, hani böyle hunharca yeme iştahınızı kabartır, yemezseniz hayatın tüm renkleri solacakmış, hiçbir şeyden tat alamayacakmışsınız gibi gelir ya hani, tatlılar benim için öyle işte, vazgeçilmez tutkum:kk77:

Şu an hepsi karşımda onu yeme beni ye, beni oyla diyerek dans ediyor, bendeki fon müziği:-)

aralarında zevkle yediğim çok tatlı var, seçim yapmak yine zorlayıcı olacak, hepinizin ellerine emeklerine sağlık, başarılar diliyorum:KK15:

Allah Allaaaahhh en sevdiğim kategori, hani böyle daha yemeden yalnızca görmek bile ağzınızı sulandırır, hani böyle hunharca yeme iştahınızı kabartır, yemezseniz hayatın tüm renkleri solacakmış, hiçbir şeyden tat alamayacakmışsınız gibi gelir ya hani, tatlılar benim için öyle işte, vazgeçilmez tutkum:kk77:

Şu an hepsi karşımda onu yeme beni ye, beni oyla diyerek dans ediyor, bendeki fon müziği:-)

aralarında zevkle yediğim çok tatlı var, seçim yapmak yine zorlayıcı olacak, hepinizin ellerine emeklerine sağlık, başarılar diliyorum:KK15:

Ayy şarkı süper :rolleyes: :rolleyes:

Teşekkürler abla:68:

Kan değerlerine baktırdın mı hiç canım
Benim değerler hep ideal çıkıyor ama suanki başka sanki yaaa sırt ağrısı kol bacak vücut yorgun gibi tuhaf böyle :( iştah da sıkıntı yok :olamaz: uyku istiyor vücut

Dün 5:30 da uyandim gün boyu hiç uyumadım gece 11 falandır yattım dün aslında yapmadigim şeyleri yaptı m yorgunluğun üstüne spor yapinca vücut yalpaladi sanırım :(

Back