- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.824
- 898
- 35
Zıpzıp yapabilirsinbolgeselde yaparm r sen ne önerirsin
Zor gelmezse tavsiye ederim canım basen ve bacaklarda güzel incelme sağlıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zıpzıp yapabilirsinbolgeselde yaparm r sen ne önerirsin
O neZıpzıp yapabilirsin
Zor gelmezse tavsiye ederim canım basen ve bacaklarda güzel incelme sağlıyor
İpin varsa ip atlayabilirsin yada ipsiz ip var gibi yaparsın, işte ipsiz olana zıpzıp dedik öyle kaldı sonrada nick olarak aldım
Topuk dikenm var canım ip sorunu oluyorİpin varsa ip atlayabilirsin yada ipsiz ip var gibi yaparsın, işte ipsiz olana zıpzıp dedik öyle kaldı sonrada nick olarak aldım
Anladım gecmis olsun o zaman,Topuk dikenm var canım ip sorunu oluyor
Buraya spor salonu geliyor bugün gittim gezdim orda yaparım insaAllahAnladım gecmis olsun o zaman,
Bölgesel baska hareketler yapabilirsin o zaman twist denedin mi bel ve göbek için etkili oluyor
Güzelmis bencede git faydası olacaktır :)Buraya spor salonu geliyor bugün gittim gezdim orda yaparım insaAllah
Bileğim ağrıdı 1 saatlik bana çok geliyor galiba:)Güzelmis bencede git faydası olacaktır :)
45 dakika olarak yap canım günde iki defa yaparsın :)Bileğim ağrıdı 1 saatlik bana çok geliyor galiba:)
1.30 saat45 dakika olarak yap canım günde iki defa yaparsın :)
Canım limonu yarıya kesip topuğuna sar geceden, sabaha kadar beklesin. Topuk dikenine iyi geliyorTopuk dikenm var canım ip sorunu oluyor
Evet canım.Dr demişti oğlumu götürdüğümde .Kola içir,leblebi yedir demişti.Oğlum da kola içir dedi ya ,beni hep bu doktora getir demiştiKola iyi geliyor mu ya gerçekten deynepnaz da demiş var evde içeyim hemen bari
Canım spor ayakkabı kullanıyorsun spor yaparken değil mi?Bileğim ağrıdı 1 saatlik bana çok geliyor galiba:)
Daha sonra o limonu çöpe atmasın ,kullansın ,israf etmesinCanım limonu yarıya kesip topuğuna sar geceden, sabaha kadar beklesin. Topuk dikenine iyi geliyor
Daha sonra o limonu çöpe atmasın ,kullansın ,israf etmesin
Hadi durma sen de iğrenç de bana
Kim dedi ki iğrençHadi durma sen de iğrenç de bana
Kime oy verdiğimizi söyleyebiliyor muyuztesekkurler kuzum benim
Niye ne yaptın
Hiçbirşey ,sabah deneme yaptım ya ,detay verdim diyeNiye ne yaptın