- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.033
- 798
Ahahhh omuyduHiçbirşey ,sabah deneme yaptım ya ,detay verdim diye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahahhh omuyduHiçbirşey ,sabah deneme yaptım ya ,detay verdim diye
Söyleyeiblirsin canım zaten verdiğin kişi görüyor :))Kime oy verdiğimizi söyleyebiliyor muyuz
Sen ne yapıcanBirileri gelse de camlarımı silse,mutfak kilerimi düzenlese,mutfak dolabımı silse,insanlık ölmüş
Zaten oy veren herkes bütün oyları görebiliyorKime oy verdiğimizi söyleyebiliyor muyuz
Ben de yatak odasına el atardım ,kışlık montları kaldırır,bazanın içi,gardrop içi düzenlemesi yapardım ,WC banyoyu foşur foşur domestos bacımla yıkardımSen ne yapıcan
Kullandıktan sonra sarsınDaha sonra o limonu çöpe atmasın ,kullansın ,israf etmesin
Söyleyeiblirsin canım zaten verdiğin kişi görüyor :))
Yarışmalara ne kadar uzak olduğum belli oldu @ME118 daha önce hiç görmediğim ve görünce çok beğendiğim bir tatlı yapmıştı ve balbocuuu onun tatlısına bayıldımmm sırf dayanamam diye denemiyorum ama defterime yıldızlı not ettimZaten oy veren herkes bütün oyları görebiliyor
Bende ilk geldiğimde bilmiyordum Corbalarda öğrendimYarışmalara ne kadar uzak olduğum belli oldu @ME118 daha önce hiç görmediğim ve görünce çok beğendiğim bir tatlı yapmıştı ve balbocuuu onun tatlısına bayıldımmm sırf dayanamam diye denemiyorum ama defterime yıldızlı not ettim
Haha bendeBende ilk geldiğimde bilmiyordum Corbalarda öğrendim
Çorba kültürüm yoktu orda oy kullanırken tek tek bakıp en çok emek isteyenleri seçmeye çalıştımBende ilk geldiğimde bilmiyordum Corbalarda öğrendim
Böreklerde gelmistim zaten de o zaman öylesine bakıyordum sonra kendimi yarısmada buldumHaha bende
Kız tatlılardan uzak dur yoksa ceza veririmÇorba kültürüm yoktu orda oy kullanırken tek tek bakıp en çok emek isteyenleri seçmeye çalıştım
Ama tatlı benim alanım
Valla sadece bakıyorum kaptan bu Cuma takıma girmem lazımKız tatlılardan uzak dur yoksa ceza veririm
Tamam o zaman uzaktan uzaktan bsk sadece :))Valla sadece bakıyorum kaptan bu Cuma takıma girmem lazım
Benim tartı kötü bugün dün yediğim tatlılar bugün ......Günaydın minikim - geldim tartıdaa haberin olsun
Kac tane tatlı yedinBenim tartı kötü bugün dün yediğim tatlılar bugün ......
İk adet yedim gece eşim işten gelince yarım atmışım uyku sersemi toplamda 2.5Kac tane tatlı yedin
Seni seviyorum kaptanTamam o zaman uzaktan uzaktan bsk sadece :))
Benim tartı kötü bugün dün yediğim tatlılar bugün ......
Annemm yakalandı yaKac tane tatlı yedin