- 24 Haziran 2015
- 39.829
- 154.407
Nasılsın canım döndün mü evine Tenceresiz kaldim anne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Deynep üşenip yapmaz bence daha kolay ve sevilen birşey almıştırBence @deynepnaz aldı
Benimde aklımda biri var ama söylemeyeceğim şimdi, yaptığında derim oysa yoksa rezil olmak varBence baklavayı Smile Forever aldı
bakalım yakında tarifler gelmeye baslar göreceğizDeynep üşenip yapmaz bence daha kolay ve sevilen birşey almıştır
Kapana helal olsun ilk isteyen ben olsaydim lokma tatlısı isterdim, baklava çok uğraştırıyorbakalım yakında tarifler gelmeye baslar göreceğiz
Alıstım galiba benYeni sayfa çok göz yormuyor mu sizce de
Telefonu yeni öğrenmeye çalışan teyzeler gibiyim, alışamadım hala
sende tarif aldın mı :))Kapana helal olsun ilk isteyen ben olsaydim lokma tatlısı isterdim, baklava çok uğraştırıyor
Çok özenmeyelim, abartıya gerek yok bence yapıp geçsinlerKapana helal olsun ilk isteyen ben olsaydim lokma tatlısı isterdim, baklava çok uğraştırıyor
Aynı bende öyleyimYeni sayfa çok göz yormuyor mu sizce de
Telefonu yeni öğrenmeye çalışan teyzeler gibiyim, alışamadım hala
Eskisi basitti bu biraz zorladı beniAlıstım galiba ben
Zorlugu kalmadı benim için :))
ben dün cok baktım alıstım sanırımEskisi basitti bu biraz zorladı beni
Alışacağız el mahkum
Tablo ne olaki Allahımmmben dün cok baktım alıstım sanırım
bugün tablo yapmayı bile çözdüm
gerci Yapana kadar cook güzel eserler cıkardım ama olsun
Kendi topiğimde kullanırım diye ugrastım bak simdi denemelerimden birini atacagımTablo ne olaki Allahımmm
100 kadından 99 unun aklına gelmeyecek tarifi seçtim, ha bu arada o 1 kişide benimsende tarif aldın mı :))
yaaa neymiş cook merak ettim :))100 kadından 99 unun aklına gelmeyecek tarifi seçtim, ha bu arada o 1 kişide benim
Benim bu konularda aşırı beceriksizimdir, hiç bulaşmiyim en iyisiKendi topiğimde kullanırım diye ugrastım bak simdi denemelerimden birini atacagım
Sen söyle bende derimyaaa neymiş cook merak ettim :))
Bende tarif aldım ama yapabilcem mi bilmiyorum :))
kötü olmaz inşallah
Bu olmayan hali işte sabah ugrastım ama çözdümBenim bu konularda aşırı beceriksizimdir, hiç bulaşmiyim en iyisi
Güzel olmuş, gayet başarılı