Evet canım benim yesil görünüyor :))Mesela sen çevrim içisin canım
Aynen canım çoğumuz o sorunu yaşadık :)Siteye alıstım aslında ama bizim cuma bildirimleri cokk sıkıntı oldu
Sabah 10 da girebildim :))
Profilimin üzerinde çevrimiçi yazıyor ondan sordum:)Bence daha güzeli olur:)
Altta kimse görünmüyor ki ben de anlamadımAyarlardan baktım ben çevrimiçi kutucuğu aynı önceki gibi:)
Niye canım
Bizim bildirimler cuma günü yapılıyor yarısma için :)Bence daha güzeli olur:)
Altta kimse görünmüyor ki ben de anlamadımAyarlardan baktım ben çevrimiçi kutucuğu aynı önceki gibi:)
Niye canım
Şimdi farkettim canım, yazmıyor:)Profilimin üzerinde çevrimiçi yazıyor ondan sordum:)
İyi canımŞimdi farkettim canım, yazmıyor:)
Anladım canım, evet hâlâ giriş yapmakta sorun yaşanyanlar vardırBizim bildirimler cuma günü yapılıyor yarısma için :)
Cogu üye gelemedi bugün yada gec geldi onlarla ugrasmak zorunda kaldık bugün
Ben de yazıyor mu:)İyi canım
Bir kisi bildirim yapamadı mecbur listeyi paylastık :)Anladım canım, evet hâlâ giriş yapmakta sorun yaşanyanlar vardır
Yarına düzelir tamamen İnşaAllah:) Dil ayarları da yapılmamış dahaBir kisi bildirim yapamadı mecbur listeyi paylastık :)
Ama Kazen yazdı muaf tutacaklarmıs galiba bu haftayı
Zipzipim keplerimiz de gittiBir kisi bildirim yapamadı mecbur listeyi paylastık :)
Ama Kazen yazdı muaf tutacaklarmıs galiba bu haftayı
Cook fazla dille ilgili birsey cıkmıyor bende :))Yarına düzelir tamamen İnşaAllah:) Dil ayarları da yapılmamış daha
Valla ablacım karıncanın farkındayım da kepe hiç bakmadım bugün kafam döndü resmen :)Zipzipim keplerimiz de gitti
Ben de hallettim google çeviri sağolsunCook fazla dille ilgili birsey cıkmıyor bende :))
Idare ediyorum böyle :))
Bir kac güne düzelir :))
Hayırlı akşamlar canım, hoş geldin❤ Daha uğraşıyorlar bitmediHayırlı akşamlar herkese
Bu panel ne böyle, çok mu uğraştılar
Yok canım :)Ben de yazıyor mu:)