- 28 Mayıs 2015
- 7.519
- 27.772
Aynen öyle baya hareketli geçti bu gün sitede iyi olduHayırlısı olsun canım benim
İyi ki konu dün açıldı yoksa çok karışıklık olurduAynen öyle baya hareketli geçti bu gün sitede iyi oldu
Ne olabilir ki acabaÖyle yazdı kazen abi yeni sürümde Yok galiba ama benzerini ayarlayacağım not alıyorum dedi
AynenTelefondan işimizi görür
Valla doğru yoksa Çarşamba pazarına dönerdi buralar tarif mi kapacağız siteyi mi çözeceğiz şaşırdıkİyi ki konu dün açıldı yoksa çok karışıklık olurdu
30 tarif verdimValla doğru yoksa Çarşamba pazarına dönerdi buralar tarif mi kapacağız siteyi mi çözeceğiz şaşırdık
İyi akşamlar canım, hoş geldin❤iyi aksamlar ❤
Bende merak ediyorum madalyanın tadını alamadan inşallah daha güzel bşy olur görseliNe olabilir ki acabaKupa
İyi akşamlar canım nasılsın alıştın mı siteye:)iyi aksamlar ❤
Ben çevrimiçi mi görünüyorumİyi akşamlar canım, hoş geldin❤
hosbuldum ❤İyi akşamlar canım, hoş geldin❤
Oyy30 tarif verdim
Maşallah30 tarif verdim
Siteye alıstım aslında ama bizim cuma bildirimleri cokk sıkıntı olduİyi akşamlar canım nasılsın alıştın mı siteye:)
Hayır abla bi işaret Yok kendimize görünüyoruz sadece benim ki de gizliydiBen çevrimiçi mi görünüyorum
O benimde dikkatimi çekti inşaallah resim kalitesi iyi olur ve güzel bir görsel şölen olur :)Maşallahşerbetli tatlı pek nadir yeriz ama tarifleri merak ediyorum sunuları ilk kim yükleyecek onu da merak ediyorum resim kalitesi de çok değişmiş profil resimleri filan çok net ve kaliteli duruyor
Bende görünmüyorsun :)Ben çevrimiçi mi görünüyorum
Mesela sen çevrim içisin canımBende görünmüyorsun :)
Bence daha güzeli olur:)Bende merak ediyorum madalyanın tadını alamadan inşallah daha güzel bşy olur görseli
Altta kimse görünmüyor ki ben de anlamadımBen çevrimiçi mi görünüyorum
Niye canımhosbuldum ❤
cumaya denk gelince buralara gelemedim