Tatlı Tarifi Şerbetli Tatlılar

En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Valla ablacım karıncanın farkındayım da kepe hiç bakmadım bugün kafam döndü resmen :)
Bizim de kelebeklerimiz uçup gitti. Sanırım zamanla her şey yerine oturur. Aslında çok güzel modern bir havası oldu buraların. 11 yıldır uğrardim kulübe hep pembe hep aynı yüz....biz de zamanla alışırız. :eğlence::KK50:

Bizim de kelebeklerimiz uçup gitti. Sanırım zamanla her şey yerine oturur. Aslında çok güzel modern bir havası oldu buraların. 11 yıldır uğrardim kulübe hep pembe hep aynı yüz....biz de zamanla alışırız. :eğlence::KK50:
Madalyaları gitmiş yerine farklı bir şey olabilirmiş :)

Onlar da zamanla gelir yine gitmisti 1 ay önce tekrar geldi :))
Ne güzel eskiden kesfetmissin ben daha 2 yıldır buralardayım :))

Nevrestecim benim hiç madalyam olmadı ama mezuniyet kepimiz pek bir havaliydi :halay:onu almak için 20 kilo verdim boşa mı gitsin şimdi onca yağlar :deli:
Aynen canım bende geçen yıl 12-13 kilo verdim ve kep aldım benim kepte gitti.Ama sistem kabul etmiyorsa yapacak bir şey yok :KK43: Umarım ona benzer bir uygulama getirilir:)

Aynen canım bende geçen yıl 12-13 kilo verdim ve kep aldım benim kepte gitti.Ama sistem kabul etmiyorsa yapacak bir şey yok :KK43: Umarım ona benzer bir uygulama getirilir:)
Dediğin gibi...aman diyim bu mesajım ciddiye alınmasın ...giden kep olsun ...kupa ile ilgili minik bir yanlış anlaşılma olmuştu başka bir sayfada da....ağzım yandı nevrestecim...bu tip şeyler sembolik...olsa nolur olmasa nolur...

Dediğin gibi...aman diyim bu mesajım ciddiye alınmasın ...giden kep olsun ...kupa ile ilgili minik bir yanlış anlaşılma olmuştu başka bir sayfada da....ağzım yandı nevrestecim...bu tip şeyler sembolik...olsa nolur olmasa nolur...
Yok canım muhabbet ediyoruz ne sorunu olacak :KK19: Yani kepimiz,madalyamız vardı.İsteriz verirlerse geri alırız yoksa canları sağolsun deriz:)

X