- 27 Mayıs 2016
- 6.615
- 19.687
Kizlar emojilerin kodlarini vs ezberlemekten bahsetmisler, aceba nasillBende henüz öğrenemedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar emojilerin kodlarini vs ezberlemekten bahsetmisler, aceba nasillBende henüz öğrenemedim
Hahaha aynen ablaAma :) bunu koymaktan telefon emojileri daha iyidir
Ben bazılarını ezbere biiliyorum eğer değişmedi ise sorun yokKizlar emojilerin kodlarini vs ezberlemekten bahsetmisler, aceba nasill
Ya hic birini bilmiyorum, mesela nasil yaziliyor abla ornek versene bir iki taneBen bazılarını ezbere biiliyorum eğer değişmedi ise sorun yok
Afiyet olsun canım❤ Hayırlı yolculuklarSağol ablam Allah razı olsun bende eksik hissediyorum kendimi alışamadı gözlerim bu forma :// annemde çayı içip dönüyoruz Allah in izniyle Allah a amenat olun optum
: 60 : böyle yazacaksın ama boşluk olmadan bu çıkarYa hic birini bilmiyorum, mesela nasil yaziliyor abla ornek versene bir iki tane
Super abla ss aliyorum, zaten en cok bunlari kullaniyorum: 60 : böyle yazacaksın ama boşluk olmadan bu çıkar
: 70 : böyle yazacaksın ama boşluk olmadan bu çıkar
: 45 : böyle yazacaksın ama boşluk olmadan benimki çıkar :)
: 68 : böyle yazacaksın ama boşluk olmadan
:53 : böyle yazacaksın ama boşluk olmadan
Hiç üşenmemişte bak hepsini tek tek yazmış: 60 : böyle yazacaksın ama boşluk olmadan bu çıkar
: 70 : böyle yazacaksın ama boşluk olmadan bu çıkar
: 45 : böyle yazacaksın ama boşluk olmadan benimki çıkar :)
: 68 : böyle yazacaksın ama boşluk olmadan
:53 : böyle yazacaksın ama boşluk olmadan
Bende en çok bunları kullanıyorumSuper abla ss aliyorum, zaten en cok bunlari kullaniyorum
1-2 demistim sagolsun ablam isteHiç üşenmemişte bak hepsini tek tek yazmış
İsteyin hepsini yazayım telefondan bilince rahat oluyorHiç üşenmemişte bak hepsini tek tek yazmış
Sahi mi madalya yokmuymuşMadalyaların yerine benzer bşyler ayarlanacakmış sanırım nasıl bşy acaba
Öyle yazdı kazen abi yeni sürümde Yok galiba ama benzerini ayarlayacağım not alıyorum dediSahi mi madalya yokmuymuş
Hayırlısı olsun canım benimÖyle yazdı Kazan abi yeni sürümde Yok galiba ama benzerini ayarlayacağım not alıyorum dedi
Benim de en çok kullandıklarımı yazmışsın zaten Nevoşumİsteyin hepsini yazayım telefondan bilince rahat oluyor
Telefondan işimizi görürBenim de en çok kullandıklarımı yazmışsın zaten Nevoşum