• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Maşallah canım benim, çok sevindim. Rabbim saglıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah ❤❤😍
Sağol canımıniçi 💜
Rabbım sanada banada diğer gebe arkadaşlarımıza kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🏻

Oyy kuzum sen olmayınca eksik kalıyor burası❤❤
Sağol ablam Allah razı olsun bende eksik hissediyorum kendimi alışamadı gözlerim bu forma :// annemde çayı içip dönüyoruz Allah in izniyle Allah a amenat olun optum😘😙😗😚

Sağol ablam Allah razı olsun bende eksik hissediyorum kendimi alışamadı gözlerim bu forma :// annemde çayı içip dönüyoruz Allah in izniyle Allah a amenat olun optum😘😙😗😚
Hayırlı yolculuklar canım :KK68:

Siteye sabah 9 da girdim, bende hic hata vermedi direk girdi ama soka ugradim her sey degismis, allaamm dedim nereye geldik:skandal:
Disaridaydim, simdi eve geldim. Birazda ben karistirayim siteyi bakalim neler olmus.
Bu arada su emojileri koymanin kolay yolu yok mu ya😢
Telefondan girince en azından telefonun emojileri konuyor bence bu bile iyi bir şey:)Karıştırınca daha çok beğeniyorsun ben beğendim:KK45:

Valla bnde giremedim sabahtan beri ugrasiorum :))
Neyden sonuc aliosun bn anlamadm canim ne sormusumdur:işsiz:
Bemim aldığım tatlıyı diyorum kesin sen sormussundur detaylı bişe çünkü :))

Kullandikca alismaya basladim, asiri zor bi olay yokmus yani🤣
Su anda tek sikintim k.k nin emojilerini kullanmakta zorlaniyorum, kolayini bilen soylesin ya bi zahmet😘
Bende henüz öğrenemedim:KK70:

Back