- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.033
❤Aminn Allah razı olsunnn ablacığım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
❤Aminn Allah razı olsunnn ablacığım
Yerimmmm masallah canim cok sukur, saglicakla gelsin
İlk kaybımdan sonra çok istediğim bir bebekti çok teşekkür ederimHerkes yazarken duramadım beklenen bi bebekti sanırım allah tamamına erdirsin hayırlı olsun
Sağol canım benımaslı alıntılamış orada görüp etiket yapamamıştım :) hayırlı olsun Allah sağlıklı sıhhatli analı babalı versin
Sağol canımıniçiMaşallah canım benim, çok sevindim. Rabbim saglıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah ❤❤
Şuan 6+2 yizCanim tebrik ederim cok insallah dogdugu gunleri de yazarsin bizekac haftalik?
Sağoll kuzuummm darısı inşallahh başınaYerimmmm masallah canim cok sukur, saglicakla gelsin
Insallah canim aminSağoll kuzuummm darısı inşallahh başına ♥
Sağol ablam Allah razı olsun bende eksik hissediyorum kendimi alışamadı gözlerim bu forma :// annemde çayı içip dönüyoruz Allah in izniyle Allah a amenat olun optumOyy kuzum sen olmayınca eksik kalıyor burası❤❤
Hayırlı yolculuklar canımSağol ablam Allah razı olsun bende eksik hissediyorum kendimi alışamadı gözlerim bu forma :// annemde çayı içip dönüyoruz Allah in izniyle Allah a amenat olun optum
Telefondan girince en azından telefonun emojileri konuyor bence bu bile iyi bir şey:)Karıştırınca daha çok beğeniyorsun ben beğendimSiteye sabah 9 da girdim, bende hic hata vermedi direk girdi ama soka ugradim her sey degismis, allaamm dedim nereye geldik
Disaridaydim, simdi eve geldim. Birazda ben karistirayim siteyi bakalim neler olmus.
Bu arada su emojileri koymanin kolay yolu yok mu ya
Bemim aldığım tatlıyı diyorum kesin sen sormussundur detaylı bişe çünkü :))Valla bnde giremedim sabahtan beri ugrasiorum :))
Neyden sonuc aliosun bn anlamadm canim ne sormusumdur
Yok o sormadıBemim aldığım tatlıyı diyorum kesin sen sormussundur detaylı bişe çünkü :))
Evet abla ben hep mobil kullaniyorum zaten siteyi, ama kk nin emojilerini de seviyodum benTelefondan girince en azından telefonun emojileri konuyor bence bu bile iyi bir şey:)Karıştırınca daha çok beğeniyorsun ben beğendim
Bende henüz öğrenemedimKullandikca alismaya basladim, asiri zor bi olay yokmus yani
Su anda tek sikintim k.k nin emojilerini kullanmakta zorlaniyorum, kolayini bilen soylesin ya bi zahmet
Ama :) bunu koymaktan telefon emojileri daha iyidirEvet abla ben hep mobil kullaniyorum zaten siteyi, ama kk nin emojilerini de seviyodum ben
Hiii tmm adapte olamadim buraya msjlarda da geriye gidemedim o yuzden anlamdm.Bemim aldığım tatlıyı diyorum kesin sen sormussundur detaylı bişe çünkü :))