Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen ablam yaa hayatım yeri büyükmüş böylece anlamış oldumHoş geldin canım❤ Bugün çok zorluklarla girdik siteye
Aynen öyle canım:) Saat 8 buçukta başladım 12de falan girebildim siteyeaynen ablam yaa hayatım yeri büyükmüş böylece anlamış oldum
Maşallah Barekallah canım.Allah sağlıkla doğurup büyütmeyi nasip etsin.
Beni etiketleyin uleeeen yaptim galibaCanım google ayarlara gir, site ayarları var oraya tıkla, bildirimler çıkacak onu tıkla, kadınlar kulubü linki çıkıyor oradan bildirimlere izin ver.
Eki Görüntüle 2240601 Eki Görüntüle 2240602 Eki Görüntüle 2240603
Oldu muBeni etiketleyin uleeeen yaptim galiba
Ben yapamadım sadece özel mesaj gelince e posta bildirimi alabiliyorum buraya yeni mesaj gelince bildirim gelirdi Azerin mesaj yazdı diyeBeni etiketleyin uleeeen yaptim galiba
OlmamisOldu mu
Anam benimki de mail e gitmesin benim mail esiminki :)Ben yapamadım sadece özel mesaj gelince e posta bildirimi alabiliyorum buraya yeni mesaj gelince bildirim gelirdi Azerin mesaj yazdı diye
Niye olmadı kiOlmamis
E posta al kutusundaki tiki kaldır canım:)Anam benimki de mail e gitmesin benim mail esiminki :)
Öyledir canım diğer türlü olan bildirim hiç olmuyorAnam benimki de mail e gitmesin benim mail esiminki :)
Denedin mi canım sen de azerine yazdım:)Öyledir canım diğer türlü olan bildirim hiç olmuyor
Evet canım baktım Google ayarlarına ama seninki gibi şeyler çıkmadı forum ayarlarından açtım E posta bildirimi almak istiyorum diye ama safariden giriyorum diye mi olmuyor bilmiyorum deneye deneye öğreneceğiz bakalımDenedin mi canım sen de azerine yazdım:)
NapsakkiBeni de beni de
Sağol canım Allah razı olsun .H E tebrik ederim canım, Rabbim sağlık sıhhatle kucağınıza almanızı nasip etsin
Canım, Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Aminn Canımm Allahım bin kere razı oldun .Oy maşallah canım mercimek kadar daha küçücük Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin ❤
Amiin Allah razı çok tesekkür ederiiimmCanım, Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
E posta al kutusundaki tiki kaldır canım:)
Hemen bi kosu email e baktim oraya da gitmemis bildirim e nerede o vakit bildriimÖyledir canım diğer türlü olan bildirim hiç olmuyor