- 18 Şubat 2019
- 83
- 340
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşte gelmiyor canım özelden mesaj gelince e postam çiinnn diye ötüyor normal Mesajlar da ötmüyorHemen bi kosu email e baktim oraya da gitmemis bildirim e nerede o vakit bildriim
Sağol nevoşum AmiinnnnHayırlı olsun canım
Rabbim tamamına erdirsin İnşaallah
seninki yine kısa sürmüş ben sabah 7den beri uğraşıyordumAynen öyle canım:) Saat 8 buçukta başladım 12de falan girebildim siteye
Sağol nevoşum Amiinnnn ❤
aslı alıntılamış orada görüp etiket yapamamıştım :) hayırlı olsun Allah sağlıklı sıhhatli analı babalı versinSağol nevoşum Amiinnnn ❤
Googleden bakmadın mı canım, bilemedim şimdiEvet canım baktım Google ayarlarına ama seninki gibi şeyler çıkmadı forum ayarlarından açtım E posta bildirimi almak istiyorum diye ama safariden giriyorum diye mi olmuyor bilmiyorum deneye deneye öğreneceğiz bakalım
Eşim geldi onu karşıladım yine geldimNapsakki
Hemen bi kosu email e baktim oraya da gitmemis bildirim e nerede o vakit bildriim
Enişteyle ilgilen ben sana haberleri aktarırımGoogleden bakmadın mı canım, bilemedim şimdi
Eşim geldi onu karşıladım yine geldim
Baktım canım Google’da site ayarları diye seçenek çıkmadı düzelir belki ilerleyen zamanlardaGoogleden bakmadın mı canım, bilemedim şimdi
Eşim geldi onu karşıladım yine geldim
Az önce yazarken bakmaya çalıştı, git özelim bu benim bakma dedim gittiEnişteyle ilgilen ben sana haberleri aktarırım
Maşallah canım benim, çok sevindim. Rabbim saglıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah
Canim tebrik ederim cok insallah dogdugu gunleri de yazarsin bizekac haftalik?Aminn Canımm Allahım bin kere razı oldun .
İnşaallah rabbım kucağımıza almayı nasip eder♥
İftar edesi oldum daha buradayım @Kazen ne biçim site yapıyorsunuz ya bağımlı gibi ayrılamıyoruzda merakımızdan
Abla neymis bildirim olayi, ben daha hic bakamadim yeni guncellemeye, banada soyleyin banadaHangi modellerde oluyor ki acaba
Android uygulamasını indirdim onda giremiyorum ben yine, Hesap kilitlendi diyor yine
Buradan bak canımAbla neymis bildirim olayi, ben daha hic bakamadim yeni guncellemeye, banada soyleyin banada
Canım google ayarlara gir, site ayarları var oraya tıkla, bildirimler çıkacak onu tıkla, kadınlar kulubü linki çıkıyor oradan bildirimlere izin ver.
Eki Görüntüle 2240601 Eki Görüntüle 2240602 Eki Görüntüle 2240603
Aminn Allah razı olsunnn ablacığım
Allah kabul etsin canım❤